2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگین برای گوش درد چیکار کنم امونمو بردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردشم اروم‌میکنه؟فعلا تا صبح یه چیز مثل مسکن میخوام ک اروم شه دردش تا صبح برم دکتر

دردش تا عفونت درمان نشه نمیوفته 

منم هفته پیش اینجوری شدم رفتم دکتر چرک خشک کن داد 

ولی سیر گذاشتم لای دستمال کاغذی گذاشتم تو گوشم کلی آب کشید ب خودش 

کاربری سوم  
تا حالا امتحان کردین؟تاثیری داره روی دردش؟؟

اره عزیز امتحان کردم نه اینکه زود اثر بزاره اما دردو کاهش میده هم اینکه تو بارداری نمیشه قرص اینا مصرف کرد این بهترین راهه امتحان کن ان‌شاءالله که زود آروم بشه دردت تا فردا بری پیش دکتر🫠

خدایا به سلامت پسرمو بغل بگیرم🥹❤

اره عزیز امتحان کردم نه اینکه زود اثر بزاره اما دردو کاهش میده هم اینکه تو بارداری نمیشه قرص اینا مص ...

اونفدر درد دارم نتونستم پیاز کبابی کنم سیر گذاشتم دارم میمیرم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
سیر رو بزار روبخاری داغ کن بزار لبع گوشت شوهرم چندبارامتحان کرد خوب بود

تنها کاری ک تونستم اون کار بود ولی اولشه دردشو بیشتر کرد خدایااا

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
دور از جونت ان‌شاءالله اثر کنه خوب بشی🥲🫠

ایشالله مرسی ک انزژی مثبت میفرستی💞

دود سیگارم خوبه . ما هروقت گوش درد میشیم دود سیگار میدیم درجا خوب میشع .

بله خوندم میگن سر میکنه دودش

ولی دم دست سیگاری مدارم متاسفانه

کف دستتو بزار رو گوشت مثل تلمبه کن فهمیدی چجوری میگم حالت مکش میده کف دستت خیس میشه یعنی عفونت اومده بیرون . شایدم اب رفته تو گوشت اسی اینکارو کن مکش بده بزار بیاد بیرون

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
کف دستتو بزار رو گوشت مثل تلمبه کن فهمیدی چجوری میگم حالت مکش میده کف دستت خیس میشه یعنی عفونت اومده ...

متوجه میشم دقیقا چی میگی وقتی اب بره اونجور میکنم خواستم بکن هوارم رفت بالا بقدریییی درد میکنه اصلا نتونستم بکنم 

2810