2777
2789

۲۸ هفته ای باردارم

شدیدا انفولانزا گرفتم 

هرروز یه چیزی پدرمو در میاره

امشب هم از سر شب گوش سمت راستم جوری گرفته و درد میکنه که نمیتونم سرمو بزارم رو بالش فقط نشستم 

یدونه استامینفون خوردم اونم رو‌دردش تاثیر نداش

لطفا اگه راهکاری جز حوله گرم دارین ممنون میشم بگین❤️

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عفونت کرده برو دکتر عنبر نسا هم دود بدی خوبه

بله عفونت کرده مشخصه انگار یه ابی توش تکون میخوره

عنبر نسا متاسفانه ندارم الان واقعا دارم دیونه میشم از دردش

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
روغن حیوانی یا همون کرمانشاهی رو بردار با گوش پاکن بمال داخل گوشت و روش حوله گرم بزار

تا حالا امتحان کردین؟تاثیری داره روی دردش؟؟

پیازقرمز بزار سرگاز کباب شه بعد وسط پیاز ک مغزش بزار تو گوشت همونجور کامل نصفش بزار داخل

پیاز زرد نمیشه؟

بله عفونت کرده مشخصه انگار یه ابی توش تکون میخورهعنبر نسا متاسفانه ندارم الان واقعا دارم دیونه میشم ...

خطرناکه دکتر برو 

یه حبه سیر یا اگه نداری مغز پیاز تا جایی که بتونی دوباره درش بیاری و گیر نکنه بده بره داخل گوشت بمونه تا بکشه به خودش 

کاربری سوم  
فکر کنم باید بری گوشت بشوری اگر بیشتر از ۳.۴ روز شد ،حتما پیش حلق و بینی برو

نه نشده از سرهمین امشب یهو تیر کشید شروع به درد کرد

خطرناکه دکتر برو یه حبه سیر یا اگه نداری مغز پیاز تا جایی که بتونی دوباره درش بیاری و گیر نکنه بده ب ...

دردشم اروم‌میکنه؟فعلا تا صبح یه چیز مثل مسکن میخوام ک اروم شه دردش تا صبح برم دکتر

2810