2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن و همکاری نکردن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 28 پست
یه کار بگم که خیلییی تأثیر داشت برا ماها بیا براش بچسب بگیر بگو هر دفعه که مثلا جیش داخل دستشویی کرذ ...

خریدم براش اتفاقا 

امروزم باباش بهش گفت اگه تو لکنت جیش کنی برات جایزه میگیرم 

فعلا ک تاثیری نداشته 

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اخه تا بستونم هنوز اصلا نمیفهمید جیش چیه و کی میاد الان تازه وقتی پی پی میکنه تو پوشک اعلام میک ...

ول کن سخت نگیر بالاخره میگه .نگه دار بهار دیگه راحت حالیش میشه دو روزم طول نمیکشه

ماله من دخترم دوسال و چهار ماهشه هنوز درکی نداره تو پوشک کارشون می‌کنه تازه میگه مامان جیش کردم یا پ ...

اره بابا عجله نکن 

من تازه الان اینجور شده ک اعلام میکرد تو پوشک کرده ۳ سالشه

خریدم براش اتفاقا امروزم باباش بهش گفت اگه تو لکنت جیش کنی برات جایزه میگیرم فعلا ک تاثیری نداشته

هی بهش یاد آوری کن بعد برچسب بزن بگو شده مثلا ۱۰ تا ببر براش بخر چیزی که دوست داره رو ببین قطعا تأثیر داره این چیزا رو دوست نداره بگو میریم شهربازی پارک یا علاقه به خوراکی و ... دارع برو براش خوراکی بخر 

یعنیاااا واقعاا سخت ترین  دوره زندکی ادمه این دوره😂 

من مامانم شبا بلندم میکرد میبرتتم ولی داداشم تا ۵،۶ سالگی هم ممکن بود تو  خودش دستشویی کنه ... 

زنداییم دخترش فک کنم ۱ سال ایناس جدا کرده کمتر حتی برا خونه پدربزرگمم برچسب اورد چون ابنجا ها هم میومدن میموندن

ازش بپرس چی دوست داره باهاش صحبت کن 

خواهر شوهرم یکیش چهارسالش بود گرفت.بدون بدو بدو کردن چون بچه دیگه آمادگی داشت.یکی از خواهر شوهرم هم ...

اتفاقا خالمم گف بچه دومیشو نزدیک ۴ سالش بوده گرفته و راحت بوده 

هی بهش یاد آوری کن بعد برچسب بزن بگو شده مثلا ۱۰ تا ببر براش بخر چیزی که دوست داره رو ببین قطعا تأثی ...

باشه تلاشمو میکنم بازم ببینم چی میشه 

همه قولی بهش میدیم 😁

میدونی مشکلت چیه اینه که به بچت توضیح نمیدی بچتو بگیر بغلت کاملا مهربون و آروم براش توضیح بده بخدا بچها میفهمن من هر دو بچمو یکسالگی از پوشک گرفتم چون شبا پوشک خیس نمیکردن و برا جیش بیدار میشدن فهمیدم که میتونن کنترل کنن تو این مدت خونم نجس شد  که کاملا طبیعیه و نباید حساس باشی من مداوم باز میذاشتم هر نیم ساعت یا یه ساعت خودش نمیگفت من یادآوری میکردم میبردم الان پسرم ۱۷ ماهشه و قشنگ میگه قربونش برم به جیش میگه تیسسسس😂😂

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
اتفاقا خالمم گف بچه دومیشو نزدیک ۴ سالش بوده گرفته و راحت بوده

تره خواهر شوهرم شگردشون همینه چهار سال میگیرن نه خونشون کثیف میشه نه مثل منو تو حرص میخورن و بدو بدو میکنن راحت تو دوروز جمع میکنم تازه بچه هاشون خودشون رو میشورن 

باشه تلاشمو میکنم بازم ببینم چی میشه همه قولی بهش میدیم 😁

آفرین قشنگم 

جلو بقیه ازش تعریف کن مثلا جلو پدرش بگو آره دخترم امروز هر وقت بهش میگفت بریم دستشویی میومد خودش میومد بهم میگفت ختی اگه یک بار این کارو انجام داده باشه خیلیی تاثیر داره 

میدونی مشکلت چیه اینه که به بچت توضیح نمیدی بچتو بگیر بغلت کاملا مهربون و آروم براش توضیح بده بخدا ب ...

اوو اینقدر باهاش حرف زدم  الانم تصمیمم بر این بود ک هر یه ربع ببرمش سر لگن 

میبرم کاری نمیکنه میاد شلوار پاش میکنم جیش میکنه تو شلوار 

امروزم ک الان دو ساعته نشسته سر لگن هیچ کاری ام نمیکنه از ساعت ۷ صبحم جیش نکرده 

1 و نیم سالشه همه اطرافیانم سرزنشم میکنن اعصابم خورد میشه بخدا خواهرم بچشو 9 ماهگی گرفت

اووو خیلی زوده ک 

زود بگیری بعدا اثرات بدی رو بچه میذاره 

بذار لااقل دوسالش بشه بچه ها باهم فرق دارن 

چجوری ۹ماهگی گرفت

بچه باید بتونه راه بره خودش شلوارشو در بیاره