2777
2789
عنوان

یه تومن پول دادم و هیچ کلاسی در کار نیست😑

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
اره راست میگیمخصوصا من بی زبونخیلی خجالتی ام اصلا توان گفتن حرف حق خودمم‌ندارم

برو جلو منشی بگو سلام... من چند وقت پیش اومدم گفتین ی تومن بده از اول ابان کلاسا شروع میشه... من برنامه چیندم برای ساعت بیکاریم و به حرف شما اعتماد کردم... الان داره ابان تموم میشه نه کلاسی شروع شده نه چیزی... منم دانشگام شروع شده دیگه بیکار نیستم... نمیخوام بیام کلاس پولمو پس بدین شماره کارتتم از قبل بنویس بذار رو میز همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایوووول همینهههوای خیلییی ممنون ازت خیلی زیادددد🫂🫂❤️

جمله ها رو بخون تکرار کن اونجا مسلط باشی... تاکید کن بگو برای ساعت بیکاریم میخواستم بیام کلاس دیگه نمیخوام بیام در واقع نمیرسم که بیام... اگه منشیو چیزی گفت.. مثلا گفت کلاسا به زودی تشکیل میشه بگو مگه من مسخرتونم؟ اول بان کجا 21ابان کجا

جمله ها رو بخون تکرار کن اونجا مسلط باشی... تاکید کن بگو برای ساعت بیکاریم میخواستم بیام کلاس دیگه ن ...

اوه این‌جمله اخرررر عالی بوددد عالیییییی

مرسی مرسی ازتتتتت

تا‌اونجا‌تو معزم‌با خودم‌تکرار میکنم

2805
حالا جی بگممم به منشیهههیزره جمله بندی کنیددد

من در حالت عادی نمیتونم الان که مغزمم برا ساعت کشش نداره

مثلا رفتی اونجا بگو، 

میخواستم هزینه ثبت نام فلان کلاس رو پس بگیرم. حدود (تایمی که از اون روز گذشته) از وقت شروع کلاس گذشته و یه جلسه هم نبوده. منم برای اون موقع ثبت نام کردم وگرنه میدونستم انقدر قراره طول بکشه فرق می‌کرد قضیه. 

اگه اوکیه اینو بگو، اگه قبول کرد که شماره کارت بده (باز گفت چند وقت دیگه میریزم بگو ترجیحاً زودتر بریزین) 

اگه هم انکار کرد و خواست در بره تاکید کن روی این که من هزینه رو دادم ولی کلاسی گذاشته نشده جاش، پس باید پول رو برگردونه بهت

https://daigo.ir/secret/4475326302

برو بگو من برای کلاس ۱ آبان ۱ تومن دادم دیگه فردا هم شروع کنید نمیخوام باشم

وقتم و که هدر دادید پولم و پس بدید

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗