2777
2789

اعتماد به نفس نمی‌خواد 

پول میخواد که اول بشی داف 

بعدش دوباره پول میخواد که پز و کلاس بلاگری 

سوم هم ایده های مسخره مثل جشن تعیین جنسیت عجیب عروسی گرفتن تو سالگرد ازدواج حسن خانه سوران تو کشتی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی فکر کنم مایی که باور نمیکردیم جا موندیم

مطمئن بهت می گم، خیلی هاش فقط فیلم بازی کردن هست. واقعیت نیست.

بعد هم فکر نکن راحته، برا ی کلیپ شاید باید بارها و بارها، فیلم ضیط کنند. خیلی وقتگیره

مطمئن بهت می گم، خیلی هاش فقط فیلم بازی کردن هست. واقعیت نیست.بعد هم فکر نکن راحته، برا ی کلیپ شاید ...

اره واقعا راحت نیست  ولی خیلیممم سخت نیست. نوش جونشون مغزشون کار کرده 

اره واقعا راحت نیست ولی خیلیممم سخت نیست. نوش جونشون مغزشون کار کرده

بازهم می گم، شما اونچیزی رو می بینی که ی کلیپ هست، یه دکور تزئین شده از زندگی ، جوری ک دوست داره نمایش می ده، 

واقعیت حتما اون چیزی نیست ک می بینیم.

ولی همشون آدمای بی اصالت و دلقکی ان

واقعا حاضرم یه زندگی خیلی معمولی داشته باشم،ولی شوهرم با شلوارک جلو دوربین قر نده

اصلا کدوم آدم شیک با اصالتیو دیدین که بلاگر روزمرگی باشه؟😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ولی همشون آدمای بی اصالت و دلقکی انواقعا حاضرم یه زندگی خیلی معمولی داشته باشم،ولی شوهرم با شلوارک ج ...

هیچکی ولی به اندازه دکترا دارن پول در میارن  من فکر میکردم پول در اوردن فقط توی درس خوندنه 

ولی همشون آدمای بی اصالت و دلقکی انواقعا حاضرم یه زندگی خیلی معمولی داشته باشم،ولی شوهرم با شلوارک ج ...

خدایششش اکثرشون فکر نمیکردن حتی انقدر خوب پیش برن خودشونم 

موافین باهات صدر صد ادم ریشه دار نمی اد زندگیش رو بریزه کف فضای مجازی ،حرف بشنوه با خاطر پول ،این دک وپز رو هم از پول تبلیغات به دست اوردن ،والا فامیل ما یا مولداران یا معمولی لصلا میونه ایی با فضای مجازی ندارن ،انقدر دل خوشی وکار دارن که نیا زندگیشون رو بریزن کف اینستا درخت هر جی پر بار تر سر به زیر👌