سلام به ماماناي باتجربه پسر من تقريبا يك سالشه و شيطونم هست داعما درحال انگولك كردن وسايله كابينتارو كه ميخواد بريزه بيرون كه من ميشينم كنارش كشوهارو ميريزه بيرون ولي جديدا همش از ميز تلوزيون بلند ميشه ماهواررو ميكشه بيرون و به تلوزيون دست ميزنه تلوزيونمم بزرگه و همش استرس دارم بي افته روي سرش پدرش ميگه بايد دعواش كنيم تا ياد بگيره چنبار دعوا كرد دوسه بار اول گريه ميكرد ما ناراحت ميشديم بقل ميكرديمش الان همسرم اسمشو صدا ميكنه برميگرده اخم ميكنه انگار نه انگار و به كارش ادامه ميده اخم رو هم از پدرش ياد گرفته روانشناس و اموزش كودك هم نميرم چون بشدت حرفاشون باهم متفاوته و خودم حس ميكنم نبايد دعواش كنيم و الان با همسرم تفاوت نظر داريم تجربه اي كسي داره در اين موضوع؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر من دست میزد و تلوزیون رو میکشید. یه بار که دو سه سانت تکونش داد به حالت ترس یه واکنشی نشون دادم و فوری بغلش کردم گفتم وای وای خیلی خطرناکه وای داشت میفتاد وای یه جورایی حس ترس و خطر بهش منتقل شد و دیگه اصلا دست نزد.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄