2777
2789
عنوان

دعوا كردن بچه يك ساله و دست زدن به تلوزيون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 61 پست
نه بابا. اونو مجبور بودم و همون یه مورد هم جواب داد البته. یعنی اصلا ترس تو این بچه مشاهده نمیشه! ۱س ...

حالا یه جای بلندی وایمیسته تو کنارش وایستا یه وقت نیفته.با گوشی براش انیمیشن و کارتون بذار ببینه.گوشی رو یه کم با فاصله بذار نورش اذیت نکنه فقط.

یه کاری کن موقعی که رفت سمتش همون موقع طوری که نفهمه یه گلدونی چیزی کنارش بنداز زمین شاید ترسید دیگه ...

دوبار گلدون انداخته زمين شكسته ولي هنوزم ميره سمت گلدون گاهي كمتر ميره ها خيلي كمتر از قبل 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدا شيطوني بچتون كمتر شد؟ من نگرانم پسرم همينجوري بمونه

به مرور یاد میگیره از خودش محافظت کنه و کار خطرناک کمتر انجام میده،زیر دوسال به بچه نمیشه نه گفت ،فقط باید محافظت کنید 

بچه این چیزا رو نمیفهمه شما باید خونه رو امن کنید .تلویزونو به دیوار بزنید . پریز برقا رو بپوشو نید ...

فقط كشوييارو فعلا باز ميكنه اونارو هم ايمن كردم ميرزه ميپاچه كيف ميكنه

حالا یه جای بلندی وایمیسته تو کنارش وایستا یه وقت نیفته.با گوشی براش انیمیشن و کارتون بذار ببینه.گوش ...

اینکارا رو میکنم. ولی خب یه وقتایی در حد یه دستشویی رفتن هم با دلشوره میرم. روی کابینت رو کاملا خلوت کردم چون موقع آشپزی دوست داره اونجا باشه و ببینه. البته کابیت و گاز تو یه راستا نیستن نمیتونه سمت گاز بیاد.

گوشی دستش نمیدم، وصل میکنم به تلوزیون از اونجا میبینه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اي خداي من جوجوو😁🥹🥹

😄😄 حالا من نمیدونم کی بهش گفته جوجو رو دسته مبل راه میره؟ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2810