2777
2789

اقا من پارسال زمستون رفتم یه جا خیاطی ثبت نام کردم 

نه میزاشت پشت چرخ بشینیم نه اتو درستی داشت نه سردوزی 

صرفا فقط الگو کشی یاد داد  عکس مدل لباس نشون میدادم می‌گفت اینا ژورنالیه باید بیایی ژورنال 

و متد قدیمی ام استفاده میکرد و در کل من راضی نبودم و اکثزا ام همین طور 

و ۸ تومن دوره نازک دوز از من میگرفت که من۵ تومن دادم ۳ تومن مونده  دانشگاه شروع شد دیگه وقت نشد برم رفتم دانشگاه

حالا ۲۴ این خانومه و عروس و دخترش بهم زنگ میزنن که ۳ تومن مونده رو بده  پیام و زنگ و... 

از طرفی۱۱ تومن شهریه ام شد بخداا بخداا پول ندارم یه لباس درست حسابی بگیریم برا دانشگاه شلوارم خشتک اش پاره است میرم باهاش دانشگاه 

آنوقت زورم میاد۳ تومن بدم به اونا درصورتی که واقعا راضی نیستم  و خودم لنگ یه لباس ام 

چکار کنم از فکر و خیال خابم نمیبره

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاهای دیگه که چرخ داشتن و اجازه استفاده میدادن شهریه ش چقدر بود؟

یکی از اقوام رفته می‌گفت ۸ اونم درصورتیکه بهترین چرخ زیر دستش گذاشته بوده و از صفر تا ۱۰۰ یاذشون داده

اگه شهریه اونام همینقدره بقیه پولشو فعلا نده یا هرموقع داشتی بده اما اگه اونجاها که چرخ درست حسابی دارن شهریه بیشتر میگیرن زودتر پول اینو حور کن بده بهش مدیون نمونی

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

چرا در حد الگو کشی و یه دوخت ساده فقط که اصلا ارزش۸ تومن نداره تو گوگل میزدم می‌آورد

اره الان الگوی همه چیز تو نت هست 

چرا در حد الگو کشی و یه دوخت ساده فقط که اصلا ارزش۸ تومن نداره تو گوگل میزدم می‌آورد

اینارو همون روزا ک میرفتی و فهمیدی ب درد نمیخوره باید میگفتی نه اینکه کامل بری بفهمی فقط الکو بوده 

اینارو همون روزا ک میرفتی و فهمیدی ب درد نمیخوره باید میگفتی نه اینکه کامل بری بفهمی فقط الکو بوده

اشتباه ام همین بود که گفتم میرم میفهمم دیدم نه اصلا ازین خبرا نیست 

خب تا کامل نمیرفته از کجا میفهمیده طرف میخواد جلسات بعدی چی بگه؟؟؟

لامصب روم نمیشه اخه استاده خیلی پیره و روم نمیشه بگم

بی سر و زبون نباش زنگش بزن با پر رویی تمام بگو خودت وجدانت اجازه میده من دوباره بهت پول بدم اگه گف اره و منم زحمت کشیدم بگو اینارو من از توی گوگلم میتونستم یاد بگیرم و من فک میکردم ب مرور زمان میزارید من به کمکتون از چرخ استفاده کنم ن اینکه چار تا الگو ببری ب من نشون بدی 

2810