2777
2789
عنوان

نمیتونم نماز بخونم

204 بازدید | 18 پست

هیچ جوره دلم صاف نمیشه من قبلا نماز میخونم همیشه 

از وقتی که اون پسره ازدواج کرده و من بهش نرسیدم یه رکعتم نتونستم نماز بخونم دلم اندازه صدتا دنیا گرفته 

من که اون همه دعا کردم بهش برسم الان باید از دلتنگی و شدت عشقش بمیرم خدایا کاش خودت بغلم کنی منو ببری دیگه هیچی جز اون نمی‌بینم دنیا برام هیچ قشنگی نداره جز اون اون برای من مثل نم بارون مثل دریا مثل زیبایی تموم عالم بود 

برای نماز خوندن نصیحتت نمیکنم 

ولی اون مرد ازدواج کرد 

بدون قسمت هم نبودید شک نکن 

وگرنه دنیا واژگون بشه کسی قسمت هم باشه امکان نداره جور نشه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخون عزیزم سر نماز با خدا شرط‌ نبند‌ تورو خدا ترک نکن 

نماز وظیفه انسان در برابر خداعه‌ یادت باشه هزاران‌ نفر ارزشونه‌ زنده بشن‌ و بیان و فقط یه رکعت بخونن 

حالا که سالمی و دست پای سالم داری بخون تورو خدا 

از خود خدا بخواه خودش کمکت‌ می کنه باور کن بهترین صلاح رو برات رقم میزنه و سر راهت قرار میده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
برای نماز خوندن نصیحتت نمیکنم ولی اون مرد ازدواج کرد بدون قسمت هم نبودید شک نکن وگرنه دنیا واژگون بش ...

من چرا نمی تونم قسمت. رو باور کنم من خانواده سختگیری دارم‌ میترسم هیچ وقت ازدواج‌نتوتم بگنم تکلیف من چیه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

تو اون تاپیکه‌ اکثرا‌ اومدن گفتن اموالت اومدن به خپابشون‌ گفتن راجب نماز خیلی ازشون سوال میشه 

نماز و ذکر تا می تونی بچسب‌ به‌نماز 

زندگی دنیا رو ول کن آدما می‌رن و میان ولی فقط خداست که میمونه یادت باشه 

شاید آدم اشتباهی بوده، منم عاشق آدم اشتباهی بودم نمازمو شروع کردم از خدا خواستم اونو بهم بده ولی جاش عشقی که پنج سال بهش داشتم از بین رفت، بدون اینکه اتفاقی بیفته یا اون از چشمم بیفته دیگه بهش حسی نداشتم. حتما صلاحت همین بوده بلند شو نمازتو دوباره شروع کن که فقط خدا برات میمونه

من چرا نمی تونم قسمت. رو باور کنم من خانواده سختگیری دارم‌ میترسم هیچ وقت ازدواج‌نتوتم بگنم تکلیف من ...

اعتقاد داشته باش 

من خونواده های سخت گیر زیاد دیدم 

شده یسالم طول بکشه مخالفت کنن 

بعد یجوری سر یه موضوع ناچیزی کوتاه اومدن 

که ادم تعجب میکنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

برای نماز خوندن نصیحتت نمیکنم ولی اون مرد ازدواج کرد بدون قسمت هم نبودید شک نکن وگرنه دنیا واژگون بش ...

کاش یه بنر بزنم با من حرف از قسمت نزنین متنفرم از این کلمه اسمش میاد کهیر بزنم 

تو اون تاپیکه‌ اکثرا‌ اومدن گفتن اموالت اومدن به خپابشون‌ گفتن راجب نماز خیلی ازشون سوال میشه نماز و ...

عاشق نشدی بهش نرسی ببینی چی میگم

استوری بغل کردن زنش و عقدش و اینارو کجا ی دلم بزارم

چه بخوایم چه نخوایم ماها خودمون جزئی یا کلی از این قسمتیم 

حتی قسمت نبود ماها بدنیا نمیومدیم 

باور کنیم و باهاش کنار بیایم 

آسیب من از تو بدتر سرم اومد اتفاقا امشب اونقدر کریه کردم 

فک کنم افسردگ‌ی دارم من تا مرز خودکشی رفتم 

ولی الان می فهمم نماز رو نباید ترک کنم ولی خیلی بد شدم مدام‌ کفران‌ نعمت. نی کم و مدام‌ دعوا و سر جنگ دارم با خدا 

چقدر نماز قضا‌ کردم خاک برسرم اگه اون پسر منو می خواست زن نمیگرفت 

عاشق نشدی بهش نرسی ببینی چی میگماستوری بغل کردن زنش و عقدش و اینارو کجا ی دلم بزارم

درد عشقی کشیده ام که مپرس‌ …..

2810