2777
2789
عنوان

شیرخشک ال اف

94 بازدید | 15 پست

سلام دوستانخواستم به مادرهایی که نوزاد یا کودکان حساس به لاکتوز شیر دارن کمک کنمپسر من از نوزادی شیرخشک تروویتال میخورد که واقعا عالی بود هم زودهضمیش و هم خوشمزگیش هم وزن دهیش اما متاسفانه از ۱۸ ماهگی یعنی همین ماه دچار اسهال و استفراغ شدید شد که دکترها تشخیص حساسیت به لاکتوز دادن و مجبور شدم بهش شیر خشک ال اف بدم نان و ببلاک رو امتحان کردم که نگم براتون از بدطعمی و بدبوییشون که پسرم کلا عوق میزد میبردم سمت دهنش و نمیخورد و طفلی از گشنگی فقط گریه میکرد چون غذاهم خیلی خیلی کم میخوره تااینکه فهمیدم تروویتال هم ال اف داره خریدم و بااینکه تروویتال خودش واقعا خوشمزه ست و طعم بیسکوییت میده اما ال افش بد طعم نیست طعم خاصی نداره ولی به خوشمزگی شیر اصلی هم نیست پسر من خداروشکر تو خواب اینو میخوره و فعلا اسهالش رفع شده.اما نان  ال اف  طعم ماهی گندیده میده. خواستم بهتون بگم شاید کمکی کرده باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نان کلا مزخرفه طعمش ، ببلاک ولی خوشمزه س که .البته چون طعم ترویتال نچیشدم میگم ‌‌.

تروویتال خیلی بهتره 

نان ال اف افتضاحه، ببلاک رو پسرم نخورد خودم امتحان نکردم

تروویتال خیلی بهتره نان ال اف افتضاحه، ببلاک رو پسرم نخورد خودم امتحان نکردم

راحت گیر میاد ترویتال؟؟با کد ملی چنده ؟؟ ببلاک خوردم خوشمزه س .ولی نان اه اه نمیدونم بچه ها چجور میخورن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
راحت گیر میاد ترویتال؟؟با کد ملی چنده ؟؟ ببلاک خوردم خوشمزه س .ولی نان اه اه نمیدونم بچه ها چجور میخ ...

تروویتال با کدملی معمولیش ۷۶ تومن اما ال افش ۱۰۰ تومن

میگم بچم تا کی باید ال اف بخوره بنظرتون؟؟ چون گفته نیاز بچه های بالای ۶ ماه رو کامل تامین نمیکنه

دیگه ۱۸ ماهش شده کم کم از شیر بگیرش تا شد ۲۴ ماه راحت بشی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دیگه ۱۸ ماهش شده کم کم از شیر بگیرش تا شد ۲۴ ماه راحت بشی

مشکلم اینه که هیچی نمیخوره شده هفت هشت ساعت گشنه بوده بعدش دو قاشق غذا خورده باز کریه کرده از گشنگی

2810