2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم توروخدا کمکم کنین مامایی چیزی تو سایت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی میترسم از معاینه دکتر خوب پیدا کنم میرم حتما

نمیدونم هر طور صلاح میدونید کوچیک نگیرید این موضوع رو چون همین موضوع های به نظر کوچیک که پیگیری نمیشن بعدن دور از جون باعث زخم دهانه رحم میشن معاینه دکترم هیچ درد و آزاری نداره به هر حال موفق باشین

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

شاید عفونت قارچی داشته باشند تجویز این دارو برای باکتری هست

شما لطف کن برای عفونت قارچیشون یه دارو معرفی کن بهشون بفرما

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

شاید عفونت قارچی داشته باشند تجویز این دارو برای باکتری هست

عفونت قارچی چی هست از چی میاد انواع باکتری سرد و گرم داریم عزیزم که به مرور به هر چیزی ممکنه تبدیل بشه خوبه من وقت سر خاروندن ندارم ندیده میفهمم مشکل چی هست اگه بازم شما پزشکی و اطلاعات انواع باکتری و قارچی رو دارین راهنمایی بفرمایین چون معمولا ما همه بیماران رو سنو انجام نمیدم واضحه جریان نوع عفونتش چیه 

عفونت قارچی چی هست از چی میاد انواع باکتری سرد و گرم داریم عزیزم که به مرور به هر چیزی ممکنه تبدیل ب ...

شما از نوع ادبیات و اطلاعاتتون مشخصه که کلا خیلیزسطح پایین هست 

عفونت های واژنذبه دو دسته باکتریایی و قارچی تبدیل میشن که حتما باید توسط پزشک معاینه و دارو تجویز بشه

فقط لطف خدا
عفونت قارچی چی هست از چی میاد انواع باکتری سرد و گرم داریم عزیزم که به مرور به هر چیزی ممکنه تبدیل ب ...

خیلی به خودتون غره نباشید کم نیستند پزشکهای که هیچی نمیفهمن من دو هفته پیش حواب  ام ار ای دادم دکترها انلاین تشخیص عود سرطان بود مه انکولوژ دید تعجب کرد 

خیلی الان نمیشه به دانش کسی اطمینان کرد حتی با ندرک و نظام پزشکی 

این موارد این خانم خود متخصص حتما معاینه میکنه و دارو میده نه ندیده صرف اینکه من وقت سرخاروندن ندارم 

تجربه نشون داده معمولا اونایی که خیلی وقت سرخاروندن ندارن تو نی نیرسایت نیستند

فقط لطف خدا
شما از نوع ادبیات و اطلاعاتتون مشخصه که کلا خیلیزسطح پایین هست عفونت های واژنذبه دو دسته باکتریایی و ...

با اینکه مشخصه هیچ اطلاعاتی ندارین از لحاظ تحصیلات ولی سرچ‌ در گوگل هم کمکی بهتون نکرده متاسفانه

شما از نوع ادبیات و اطلاعاتتون مشخصه که کلا خیلیزسطح پایین هست عفونت های واژنذبه دو دسته باکتریایی و ...

خوشم اومد گلم با اینکه سرچ‌هم زدی آخر به حرف خودم رسیدی عفونت های قارچی هم از هر نوع باکتری متشکل میشن قربونت به جای بحث خانم دکتر برو تو گوگل بهتر اطلاعات دریافت میکنی ایشالله یه چی ازت در میاد در ضمن من اصلا در شأن و شخصیت خود نمی‌بینم جواب یه بچه با این همه غلط املایی رو بدم برو عزیز جون من اندازه سن شما سابقه کاری دارم

خوشم اومد گلم با اینکه سرچ‌هم زدی آخر به حرف خودم رسیدی عفونت های قارچی هم از هر نوع باکتری متشکل می ...

مشخصه در شان خودتون نمیبینید تماما دارید پاسخ میدید 

و بر خلاف تصور خودتون خیلی هم بیکارید دیگه کاربرهای اینجا خودشون سرچ میکنند لازم به علم نخ نمای شما نیست 

تازه منوجه شدم مشکل کجاست دانش هزاران قرن پیش شما که به روز نشده 

تشخیص شما در بیماری هم مشابه تشخیص غلط های من هست دوست عزیز اونها غلط های تایپی هستند نه املایی 

مشک ان است که ببوید 

نه انکه عطار بگوید

ولی من واقعا در شانم نیست با موجودی خودرای بی ادب بهانه جو بحث کنن لذا زحمت جواب به خودت نده نخواهم خواند  

فقط لطف خدا
مشخصه در شان خودتون نمیبینید تماما دارید پاسخ میدید و بر خلاف تصور خودتون خیلی هم بیکارید دیگه کاربر ...

بشین بچه لذا لذا نکن برو سر درس و مشقت لذا لذا میکنی یعنی که چی بارته 🤣🤣🤣🤣🤣