2777
2789

پسر دایی بابام ۲۵ سال گم و گور شد 😑😑😑بعد ۲۵ سال پسرش اومد از بابام خواهش کرد کمکش کنیم باباشو پیدا کنیم 

با هزار بدبختی پیداش کردیم در به در زن گرفته بود یه بچه ام داشت 

اصلا هم هیچ کس و تحویل نگرفت 

بابام خدا بیامرز میگفت کاش همون گم و گور میموند مرتیکه بی احساس😂

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابابزرگ مامانم 

چوپان ارباب بوده

گوسفندای اربابو میدزدن با خودش میگه ارباب بفهمه میگه کار من بوده از ترس جونش فرار میکنه بابای مامانم مدت ها دنبالش گشت تا اینکه فهمیدن رفته عراق ازدواج کرده زن و بچه داره بعد مرگش اینارو فهمیدن

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

خیلیا از خونه رفتن هیچوقت برنگشتن البته گمشده حساب میشن 

تو  یه پیجی دیدم خیلی زیاد بودن 

بنده خداها معلوم نیست چی به سرشون اومده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
2805
آره یکی از فامیلامون که برادر شوهر عمم هم میشه با برادرش دعوا میکنه ۲۵ سال پیش از خونه زده بود بیرون ...

پیگرش نشدن؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یه بنده خدایی شهر غریب با همسرش حرفش شده بود از خونه بیرونش کرده بود شوهر عوضیش .دوسال دنبالش گشتن بعد از دوسال گفتن که بهزیستی شهر دیگه بوده و اسمش رو اشتباهی گفته خلاصه برگشت بعد یه سال دوباره ازدواج کرد شوهر دومش جریان فرارش رو فهمید طلاقش داد الآنم باز ازدواج کرده بنده خدا

فامیلای دورمون یه روز اومدن خونه دیدن دخترشون نیست خونه رو هم دزد زده کلی پلیس و بررسی حدود نه سال دنبال دختر گشتن نه جسدی بود نه خبری بعد نه سال دختر خودش برگشت خونه با شوهر و بچه و الآنم خوشبخته و زندگی خوبی دارن .حالا فهمیدن فرار کرده بوده هیچوقت تعریف نکرد این 9 ساله چکار کرده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چرا الا پشیمون شده.بیچاره

نه فقط میخواس سراغ بگیره ،،نمیدونم از کی شنیده مامانش فوت شده ،،شماره بابامو ازش گرفته ،،،تماس گرف ولی بابام جوابش نداد ،،خواهرم جواب داد گفتش تو که بفکر مادرتی چرا تنها ولش کردی رفتی حالا که مرده یادت افتاد مادر داشتی 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

این مدعیان در طلبش بی‌خبرانند

کآن را که خبر شد خبری باز نیامد ...

به نظرم خصوصا در گذشته‌ترها افرادی از سر امیال معنوی و طی طریق و زهد و عرفان و... دوره‌ای گم و گور و دورافتاده از آشنایان سپری کرده باشند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چ سخت بچش چند سااشهمگه از کارت بانکی نمیگن ردیابی میکنن؟

بچش پسره اول ابتدایی اینایی باید باشه

با خانواده خودش که قهر بود سر چیزای الکی 

شوهرشم زحمتکش و کم پول 

انگار با یه مسر سر کارش فرار میکنه از قبل عاشق هم شدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خیلیا از خونه رفتن هیچوقت برنگشتن البته گمشده حساب میشن تو یه پیجی دیدم خیلی زیاد بودن بنده خداها م ...

وقتی فرار میکنن خطشونو باید بشکنن و بندازن دور؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
هی فرار هی فرار از دست اون ادمام فرار میکنیم

بعضی آدما خیلی بدجنسن بلایی سر آدم میارن که آدم روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه،یا دورازجون به طرز وحشتناکی آدم میکشن یا ت ج ا و ز،بهرحال فرار کار عاقلانه ای نیس از چاله دراومدن و به چاه افتادنه،این زندگی واسه هیچکی گل و بلبل نیس

2810