2777
2789
یعنی کسی نمیدونه کجاس؟؟ اصلا پیگیر شدن ک پیداش کنن یانه

کس زیادی فهید و بخاطر ابروشون به پلیس نگفتن چون هود دختره با میل خودش فرار کرده بود گذاشتن بمونه گفتن از دست رفته هست

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بله عمم دست پسرش گرف فرار کرد پیداش نکردیم چون سعی برا پیدا کردنش نکردیم ،،بعد چند سال غروب بود در زدن مامانم درو باز کرد دید عمم هس ،مامانم درو بروش بست،،،،،یه مدت پیش هم زنگ بابام میزد دیدیم جواب نمیده گفتیم کیه؟گوشی داد خواهرم جواب داد باز عمم بود سراغ مادرش میگرف ،،وقتی فرار کرد مادرش زنده بود ولی الان دوساله که فوت شدن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
هیچ اثری ازش نیس؟ هنوزم دنبالشن یا بیخیالش سدن

نه اثری ازش نیست نه کارت بانکیش کار کرده نه موبایلش در دسترس هیییییچ 

خونه ش هم مثل خونه آدمی که قراره عصر از سر کار بیاد

آخرین باری داداشش رفته بود آگاهی یه لیست بلند بالا گذاشته بودن جلوش گفته بودن اینا همه مث داداش توان دیگه دنبالش نگردین الان دیگه استخوناشم نیستن

ولی یه پیشگو گفته بود زنده ست اما مشاعرش رو از دست داده 

شاید دزدیدنش ازکجا معلوم شد فرار کرده

جزییاتشو نمیدونم چون به زور شوهرم یه چیزایی گفت نخواستن کسی بفهمه منم پا پیچ نشدم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بله عمم دست پسرش گرف فرار کرد پیداش نکردیم چون سعی برا پیدا کردنش نکردیم ،،بعد چند سال غروب بود در ز ...

چرا الا پشیمون شده.بیچاره

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
2810