2777
2789

نمیدونم سری بعد جوابشونو بدم یا بزارم تو خیالاتشون بمونن

پنج تا خواهرن همه ازدواج کردن 

شوهرم دوران مجردیش یه باغچه بزرگ میخره که کل میوه های فصل و سبزیجات و حتی حبوبات سالشونو میده و مادرشون بین بچه ها تقسیم میکرده 

الان که ما ازدواج کردیم تنها فرقش اینه که سهم منم میده اونم دقیق مساوی بقیه 

با اینکه کل باغ بزای ماست 😐

حالا اینشو‌ کار ندارم صدقه سرمون ولی اینکه خواهرش مدام میگه میبینی ما چقد دست به خیریم برا عروس و اگه یکیلو میوه از باغ مامان بیاریم اول سهم تو و بقیه عروس هارو‌میدیم بعد خودمون برمیداریم و کی مثل ماست😐😐😐

وای خون خونمو میخوره بگم عزیزم والا باید بگی چه زن داداش خوبی داری که هنوز یکیلو برا مادر و خواهر خودش از باغش نبرده ولی شماها همیششششه اندازه فریزرتون پر کردین بردین اگه خوبیم باشه خوبی عروس نه شما والا صاحبش شدین که 

ولی روم نمیشه بگم ولی از پرروییشونم دقم گرفته 

شوهرم میگه بزار دلشون خوش باشه میگم دیگه عملا منت میوه خودمو سر خودم میزارن پررو ها

اونا میدونن شما داری در حقشون محبت میکنی 

بخاطر دل خوش کردن میگن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا اصلا کاملا برعکسشو میدونن انگار

نه مطمئن باش .میدونن 

به زبون میرارن که یهو منتی از طرفت نباشه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وای خیلی رو دارن

دیگه بعضیا اخلاقشون اینه 

توام با لبخند رد کن بره