2777
2789
عنوان

بعد کات کتکم زد😭

199 بازدید | 14 پست

چند ماه بعد ازاینک کات کردیم

جلوش اسم یه پسرو اوردم

فقط اسمشو

محکم هلم داد گلومو فشارداد داشت خفم میکرد

درحدی که تا چنددقیقه سرفه میکردم

نه خودش میخوادتم

نه چشم داره کسیو کنارم ببینه

چیکارش کنم

زیادم میبینمش بابت یه سری شرایطا

بدبختی اینه دوستش دارم...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن تا حد ممکن نبینیشو وقتی هم دیدی محل نده و حرف نزن

سعی میکنم.ولی دلم براش تنگ میشه

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

اکه دوسش داری چرا اسم پسر آوردی جلوش یا اصلا چرا کات کردی

اگه هم کات کردی که به اون چه می‌تونستی ازش شکایت کنی بابت اینکار من بابام اینکارو باهام بکنه بهش رحم نمیکنم بعد ی پسر غریبه ب خودش اجازه میده باهاتون این رفتارو بکنه به بهانه دوست داشتن ساکت میمونید؟

چجوری همچین وحشیایی رو دوس دارین!!!

قبلا ک وحشی نبود

یکسال باهاش بودم

اونموقع وابستش شدم...

اکه دوسش داری چرا اسم پسر آوردی جلوش یا اصلا چرا کات کردی اگه هم کات کردی که به اون چه می‌تونستی ازش ...

میخواستم حرصشو دربیارم.

ولی نمیدونستم واکنشش اینه

اکه دوسش داری چرا اسم پسر آوردی جلوش یا اصلا چرا کات کردی اگه هم کات کردی که به اون چه می‌تونستی ازش ...

اصلا دیگ نمیخوام بیینمش...

دوس دارم امشب کامل ازش دل بکنم

ولی نمیدونم چجوری

سعی میکنم.ولی دلم براش تنگ میشه

دلتنگی دلیل بر برقراری ارتباط نیست خواهرم 

منم شرایطت رو داشتم بهم بی احترامی کرد بارها ، باهاش قطع ارتباط کردم ، میدیدمش دلم پر می‌کشید برای نگاه کردن به چشماش ، اینکه بغلش کنم ولی خودمو کنترل کردم و ازش فاصله گرفتم دیگه هم حرف نزدم چون مرد زندگی نبود 

خلاصه کم کم فراموش شد ...

غم انگیزه ولی شدنیه ، میدونم خیلی دردناکه اونی که کاخ رویاهات رو باهاش ساختی تو زرد از آب در بیاد ولی بهتر از یک عمر بدبختیه ، اینی که روت دست بلند میکنه یعنی براش ارزشمند نیستی ، تو لیاقتت بهتر از ایناست 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
دلتنگی دلیل بر برقراری ارتباط نیست خواهرم منم شرایطت رو داشتم بهم بی احترامی کرد بارها ، باهاش قطع ا ...

وای دقیقا همین حسایی ک گفتیو دارم بهش

چطور فراموشش‌کنم

چطور‌دل کندی

وای دقیقا همین حسایی ک گفتیو دارم بهشچطور فراموشش‌کنمچطور‌دل کندی

به این فکر کن تو همسرت رو انتخاب میکنی ولی بچه هات پدرشون رو انتخاب نمیکنن ، بر فرض که باهاش ازدواج کردی این پسره اخلاق نداره فردا جلو چشم بچه هات کتک بخوری روحیه بچه ها داغون میشه چه بسا روی بچه ها هم دست بلند کنه ... 

و مهم تر اینکه میخواد تو آب نمک نگهت داره وگرنه اگر براش مهم بودی ازت دل نمی‌کند 💔

من یه دفتر برداشتم همه احساساتم رو نوشتم ، یه مدت گریه کردم به مرور سبک شدم ولی تو هم میتونی فراموشش کنی 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
به این فکر کن تو همسرت رو انتخاب میکنی ولی بچه هات پدرشون رو انتخاب نمیکنن ، بر فرض که باهاش ازدواج ...

مرسی عزیزدلم

اره تمرکزمو میزارم رو خودم

بره به درک

2810