دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اکه دوسش داری چرا اسم پسر آوردی جلوش یا اصلا چرا کات کردی
اگه هم کات کردی که به اون چه میتونستی ازش شکایت کنی بابت اینکار من بابام اینکارو باهام بکنه بهش رحم نمیکنم بعد ی پسر غریبه ب خودش اجازه میده باهاتون این رفتارو بکنه به بهانه دوست داشتن ساکت میمونید؟
منم شرایطت رو داشتم بهم بی احترامی کرد بارها ، باهاش قطع ارتباط کردم ، میدیدمش دلم پر میکشید برای نگاه کردن به چشماش ، اینکه بغلش کنم ولی خودمو کنترل کردم و ازش فاصله گرفتم دیگه هم حرف نزدم چون مرد زندگی نبود
خلاصه کم کم فراموش شد ...
غم انگیزه ولی شدنیه ، میدونم خیلی دردناکه اونی که کاخ رویاهات رو باهاش ساختی تو زرد از آب در بیاد ولی بهتر از یک عمر بدبختیه ، اینی که روت دست بلند میکنه یعنی براش ارزشمند نیستی ، تو لیاقتت بهتر از ایناست
وای دقیقا همین حسایی ک گفتیو دارم بهشچطور فراموششکنمچطوردل کندی
به این فکر کن تو همسرت رو انتخاب میکنی ولی بچه هات پدرشون رو انتخاب نمیکنن ، بر فرض که باهاش ازدواج کردی این پسره اخلاق نداره فردا جلو چشم بچه هات کتک بخوری روحیه بچه ها داغون میشه چه بسا روی بچه ها هم دست بلند کنه ...
و مهم تر اینکه میخواد تو آب نمک نگهت داره وگرنه اگر براش مهم بودی ازت دل نمیکند 💔
من یه دفتر برداشتم همه احساساتم رو نوشتم ، یه مدت گریه کردم به مرور سبک شدم ولی تو هم میتونی فراموشش کنی