2777
2789

الان دیگه ۶ سالش تمام ۷ سالش شده پیش دبستانیه

(( خانومه همکار شوهرم هست ولی خب یکساله باهم دوستیم و تو شهر غریب دوستای خوبی هستند برامون چندبارم اومدن خونمون کادوهایی مثل گلدان کیک خونگی ترشی خانگی و پتو مسافرتی جنس خوب آوردن ))

الان می‌خوام برا تولد دخترش جبران کنم 

خواستم برا خودشم ی روسری مجلسی بخرم همیشه روسری میپوشه بنظر شما چیکار کنم

(( آخر هفته بعداز شام میریم خونشون ))

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ایشون این همه کادو آورده بعد شما تاحالا نرفتین خونشون و چیزی نبردین هیچ وقت؟

عزیزم ما هم دعوتشون‌کردیم چندبار شام بیرون و

و خونه اومدن

ما خونشون فقط یکبار رفتیم و اونموقع سلیقه زندگیشو نمی‌دونستم واسه بار اول رفته بودیم نمی‌دونستم کیه چ میپوشه واسه همین شکلات خارجی بردیم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم ما هم دعوتشون‌کردیم چندبار شام بیرون وو خونه اومدنما خونشون فقط یکبار رفتیم و اونموقع سلیقه زن ...

من میگم یه هدیه خوب برا بچش بخر. یه وسیله خونه هم برا خودشون. روسری باز یکم سخته  خریدنش باید بپوشه ببینه بهش میاد یا نه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
بودجت چقده؟

در حد ی تومن خوبه 

من میگم یه هدیه خوب برا بچش بخر. یه وسیله خونه هم برا خودشون. روسری باز یکم سخته خریدنش باید بپوشه ...

اره مثلا ی عروسک خوشگل برا دخترش 

چون میترسم لباس سایزش نباشه بلد نیستم 

واسه خونش چی بگیرم 

روسری همه رنگ می‌پوشه

اره مثلا ی عروسک خوشگل برا دخترش چون میترسم لباس سایزش نباشه بلد نیستم واسه خونش چی بگیرم روسری همه ...

الان چیزای چوبی خیلی مد شده. اگه دوست داره بخر براش. بری لوازم کادویی کلی لوازم منزل و پذیرایی قشنگ هست

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
در حد ی تومن خوبه

از اون عروسکای روسی فرشته بخر 

یا لوازم تحریر فانتزی خوب 

یا طلای خیلی سبک

اسباب بازی مناسب سنش یا بازی فکری

یا هم پاپوش های خرگوش فلان هست مناسب فصلم هست از اونا

ظرف غذا با ماگ هم میشه

از اون عروسکای روسی فرشته بخر یا لوازم تحریر فانتزی خوب یا طلای خیلی سبکاسباب بازی مناسب سنش یا بازی ...

مرسی عزیزم

https://www.instagram.com/p/DCChIFIgw83/?igsh=MXVpZDk0NHM4dHB3bg==

چقدر نازن 

حیف ک وقت برای سفارش ندارم

اره من برای دخترم سفارش داده بودم خیلی خوشگلن

عزیزم چ‌رنگ سفارش دادی 

چ قیمتن؟

2810