2777
2789
عنوان

سامسونگ یا شیائومی

208 بازدید | 36 پست

من حدود ۲۰تومن دارم میخوام یه گوشی بخرم 

بین A55و ردمی نوت ۱۳پروپلاس موندم لطفا کسایی که استفاده میکنید بیاید بگید مثلا دوربین کدومش بهتره یا برا بازی اینا کدومش بهتره ...

قطعا سامسونگ

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من نوت ۱۲ پرو 5Gدارم ازپارسال خریدم،بدون ف یل ترش کن همه جامیرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

اگ میتونی بیشتر جمع کن ایفون بگی. من نوت ۱۳پرو دارم ولی دلم ایفون میخواددد. پشیمونم نگرفتم اینم فروردین گرفتم شوهرم میگ من فروردین گفتم هرچی میخوای بردار چرا اینو برداشتی

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
2810