2777
2789
عنوان

امشب یه اتفاق بد برام افتاد خدا دوباره بچه ام بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 42 پست
اتفاقا عزیزم من همیشه حواسم هست چند بار بر میگردم عقب اگه جواب کسی ندادم میدم خودم اینقدر ها حالیم م ...

حوبه پس حالیتع

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

با تمام سلول های بدنم درک میکنم اون لحظه چی کشیدی چون برای منم این اتفاق افتاد اون لحظه مردم و زنده شدم 

امیدوارم برای هیچکسی پیش نیاد من وقتی دخترم اینجور شد کامل کبود شد انگشتمو تو دهنش کردم اما فایده نداشت چون دلم نمی‌آمد تا ته حلقش فرو ببرم اون لحظه دخترم کاملا نفسش رفت من مغزم از کار افتاده بود و فقط تونستم بلندش کنم و ببرم در خونه همسایه م 

با پا محکم درشو میزدم گفتم بچه م بچه م توروخدا به دادم برس 

زود انگشتشو تو حلقش کرد و بچه نفس کشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تمام سلول های بدنم درک میکنم اون لحظه چی کشیدی چون برای منم این اتفاق افتاد اون لحظه مردم و زنده ...

خدا را شکر عزیزم 

منم داشتم میزفتم در خونه همسایه ها نفسش برگشت همون دست که کردم تو حلقش بالا آورد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حوبه پس حالیتع

بله حالیم هست ولی این طور صحبت کردن شما درست نیست و من میزارمش به حساب کم سن بودنت 

بله حالیم هست ولی این طور صحبت کردن شما درست نیست و من میزارمش به حساب کم سن بودنت

سنم کم نیست 

شما بد برداشت میکنی

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
خدا را شکر به خیر گذشته. من تجربه ش را داشتم .لحظات خیلی سختی هس. متن اولا را خواندم بچه خودم آمد جل ...

ممنونم عزیزم 

انشاالله مشکلت حل بشه و حاجت روا بشی 

خب اگه خدای نکرده یک تکش افتاده باشه تو ریه شما نمیتونید متوجه بشید مگه این که عکس بگیرن ( البته من این جوری شنیدم زیاد اطلاعی ندارم )

رنگ و روش کاملا عادیه؟ 

برای اطمینان این جور مواقع میتونید با ارژانس هم تماس بگیرید و ازشون بپرسید که چکار باید بکنید 

و توجه داشته باشید که اگه خدای نکرده چیزی مثل قند، نخود ، شکلات و این جور چیزا افتاد تو حلقش اصلا انگشتتون رو داخل نبرید ، چون خطرناکه و ممکنه شیء رو بیشتر هل بده داخل 

بیرون آوردن این اشیاء قلق خاصی داره که میتونید یاد بگیرید

البته شاید خودتون اطلاع داشته باشید من به صورت کلی نوشتم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب اگه خدای نکرده یک تکش افتاده باشه تو ریه شما نمیتونید متوجه بشید مگه این که عکس بگیرن ( البته من ...

مرسی عزیزم الان که خوبه ولی حواسم هست اگه خدا نکرده مشکلی داشت میبرمش دکتر البته مشکل قلبی داره چند روز دیگه نوبت دکتر داره همون موقع عکس از ریه و قفسه سینه هم میگیره ازش ولی بازم خیلی میترسم 

مرسی عزیزم الان که خوبه ولی حواسم هست اگه خدا نکرده مشکلی داشت میبرمش دکتر البته مشکل قلبی داره چند ...

نترسید عزیزم انشاءالله که سلامت باشه😍

ان شاءالله خدا شما و بچه هاتون رو سلامت برای هم حفظ کنه

و موفقیت و خوشبختیشون رو ببینید❤🍀

به نیت سلامتی کامل کوچولوتون صد بار امن یجیب و ۱۴ بار سوره ی حمد میخونم و صد تا صلوات هم به امام زمان هدیه میکنم❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نترسید عزیزم انشاءالله که سلامت باشه😍ان شاءالله خدا شما و بچه هاتون رو سلامت برای هم حفظ کنهو موفقی ...

عزیزم فدای دل مهربونت بشم مرسی محبت میکنی انشاالله بلا از خودت و عزیزهات دور باشه 💜

عزیزم فدای دل مهربونت بشم مرسی محبت میکنی انشاالله بلا از خودت و عزیزهات دور باشه 💜

خدا نکنه عزیزم❤ سلامت باشید❤

ان شاءالله، ممنون از دعای خیرتون❤