2777
2789
عنوان

لانه گزینی

112 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دیروز لک خیلی کم دیدم بعد قطع شد باز امروز لکه قهوه ای کمرنگ خیلی کم

نظرسنجی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا برام پیش نیومده لک بیاد بعد پریود شم یک هفته به موعدمم مونده همیشه یا سروقت میشم یا دیرتر

ان شاءالله باردار باشی 

از ته دلم برات دعا میکنم

تو هم برامن دعا کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
ان شاءالله باردار باشی از ته دلم برات دعا میکنمتو هم برامن دعا کن

مرسی عزیزم ایشالا شما هم باردار باشی 

من که دیگه کلافه شدم مشکلی ندارم چون دوقلو دوست داشتم دو دفعه دارو گرفتم دوقلو شه الان کلا باردار نمیشم

مرسی عزیزم ایشالا شما هم باردار باشی من که دیگه کلافه شدم مشکلی ندارم چون دوقلو دوست داشتم دو دفعه د ...

ان شاءالله میشی 

چه دارویی گرفتی 

دکتر داد یا خودت گرفتی؟

چه مدته تو اقدامی؟

بچه ی دیگه ای هم داری؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
ان شاءالله میشی چه دارویی گرفتی دکتر داد یا خودت گرفتی؟چه مدته تو اقدامی؟بچه ی دیگه ای هم داری؟

رفتم دکتر دارو داد یه بار دکتر کلومیفن و لتروزول داد چند ماه بعد پیشه یه دکتر دیگه رفتم لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی داد یه پسر دارم شما چی؟

رفتم دکتر دارو داد یه بار دکتر کلومیفن و لتروزول داد چند ماه بعد پیشه یه دکتر دیگه رفتم لتروزول و اچ ...

منم دوتا بچه دارم 

از فروردین دارم اقدام میکنم 

فقط پریودام یکم بهم خورده و جلو میفته ولی خبری نیست 

دکتر هم نرفتم یبار خواستم سرخود از داروخانه کلومیفن بگیرم نداد بدون نسخه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج
منم دوتا بچه دارم از فروردین دارم اقدام میکنم فقط پریودام یکم بهم خورده و جلو میفته ولی خبری نیست دک ...

دارو رو همه جواب نمیده من از وقتی خوردم باردار نمیشم دکتر رفتی؟

2810