2777
2789
عنوان

لانه گزینی

112 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دیروز لک خیلی کم دیدم بعد قطع شد باز امروز لکه قهوه ای کمرنگ خیلی کم

نظرسنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حالا برام پیش نیومده لک بیاد بعد پریود شم یک هفته به موعدمم مونده همیشه یا سروقت میشم یا دیرتر

ان شاءالله باردار باشی 

از ته دلم برات دعا میکنم

تو هم برامن دعا کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
ان شاءالله باردار باشی از ته دلم برات دعا میکنمتو هم برامن دعا کن

مرسی عزیزم ایشالا شما هم باردار باشی 

من که دیگه کلافه شدم مشکلی ندارم چون دوقلو دوست داشتم دو دفعه دارو گرفتم دوقلو شه الان کلا باردار نمیشم

مرسی عزیزم ایشالا شما هم باردار باشی من که دیگه کلافه شدم مشکلی ندارم چون دوقلو دوست داشتم دو دفعه د ...

ان شاءالله میشی 

چه دارویی گرفتی 

دکتر داد یا خودت گرفتی؟

چه مدته تو اقدامی؟

بچه ی دیگه ای هم داری؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
ان شاءالله میشی چه دارویی گرفتی دکتر داد یا خودت گرفتی؟چه مدته تو اقدامی؟بچه ی دیگه ای هم داری؟

رفتم دکتر دارو داد یه بار دکتر کلومیفن و لتروزول داد چند ماه بعد پیشه یه دکتر دیگه رفتم لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی داد یه پسر دارم شما چی؟

رفتم دکتر دارو داد یه بار دکتر کلومیفن و لتروزول داد چند ماه بعد پیشه یه دکتر دیگه رفتم لتروزول و اچ ...

منم دوتا بچه دارم 

از فروردین دارم اقدام میکنم 

فقط پریودام یکم بهم خورده و جلو میفته ولی خبری نیست 

دکتر هم نرفتم یبار خواستم سرخود از داروخانه کلومیفن بگیرم نداد بدون نسخه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج
منم دوتا بچه دارم از فروردین دارم اقدام میکنم فقط پریودام یکم بهم خورده و جلو میفته ولی خبری نیست دک ...

دارو رو همه جواب نمیده من از وقتی خوردم باردار نمیشم دکتر رفتی؟

2810