2777
2789

من هر وقت مریض میشم خودم میرم دکتر خیلی محبت کنه بچه رو نگه داره که برم حتی سرکار یه زنگ نمیرنه ببینه مرده ام یا زنده ام امروزم میگه من فقط خودم مهمم برای خودم دلم برای بچمم تنگ نمیشه از حرص بود ازچی بود نمیدونم از صبحه اومده فقط یه کیسه اب رم انداختم جلوش نه مسکن دادم نه هیچی از همه لحاظ خوبه فقط این کاراشو خاستم تلافی کنم به نظرتون حق داشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یس کاملا کار درستی کردی تا متوجه شه وقتی حالت بده توقع کمک داری و وظیفه همسر کمکه لطف ک نیست بینم دلش بخواد انجام بده یا دلش نخواد الانم تو بهترین کارو کردی شاید متوجه شه

البت من باشم دلم میسوزه🫠🥲

2805
یس کاملا کار درستی کردی تا متوجه شه وقتی حالت بده توقع کمک داری و وظیفه همسر کمکه لطف ک نیست بینم دل ...

نه تنها دلم نسوخت پشیمونم شدم کیسه اب گرم پرت کردم جلوش ای کاش همونم نمیدادم بهش

نه اون دیگت مریض بود گرتو با بد بدکنی دس فرق چیست؟ منظورم فقط همین کارشه

من دوماه پیش طوری مریض شدم که چهاردست پاهم نمیتونستم راه برم حانوادمم نزدیکم نیست حتی شب کار بود زنگم نزد حالمو بپرسه ببینه زنده ام بچش دستمه یا نه مردم کارالانش نیست هشت ساله همینه هی کوتاه اومدم

نه تنها دلم نسوخت پشیمونم شدم کیسه اب گرم پرت کردم جلوش ای کاش همونم نمیدادم بهش

نه خوب کردی اونو

ولی بی اهمیت باش تا خودش متوجه شه حال تو موقع مریضی چیه و لازم داری برات چیکار کنه

نه خوب کردی اونوولی بی اهمیت باش تا خودش متوجه شه حال تو موقع مریضی چیه و لازم داری برات چیکار کنه

حتما همین کار رو میکنم من عمل بینی کردم مامانم منو نگه اشت مراقبم باشه سرما خورد تب کرد مادرشبغل خونمونبود نرفت اونجا منو باسورت منفجر شده بچه سه ساله کشوند خونه روز چهارم یکی نبود یه لیوان اب بده دستم

من دوماه پیش طوری مریض شدم که چهاردست پاهم نمیتونستم راه برم حانوادمم نزدیکم نیست حتی شب کار بود زنگ ...

نباید کوتاه میومدی 

باید همون اول درستش می کردی 

بعد این همه سال دیگه عوض شدنش سخته

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نباید کوتاه میومدی باید همون اول درستش می کردی بعد این همه سال دیگه عوض شدنش سخته

اشتباه کردم اما بلدم دیگه چیکار کنم مثل خودش میکنم ببین چون اینقدر خوبی داره این به چشم نمیومد اما امروزکه توقع کرد دلم خاست بکوبم تودهنش