2777
2789

درود شبخیر عرض ادب 

میدونم الان ی عده میان بهم حمله میکنن ولی من هم یه مادر مضطربم و درکم کنین

میگن واکسن ها برای بچها خوب نیستن

من تا یکسالگی واکسن بچمو زدم الان واکسن یکسال و نیم داره فردا نمیدونم چه کنم بچه جاریم دقیقا از چند روز بعد واکسن یکسال حالت یه تشنج خفیف گرفتع

چه کنم دل نگرون این بچه ام نزدیک سه هفته اس مریض شده به زور و هزار مکافات تازه امروز کمی بهتره میترسم ازین واکسنا تروخدا دل منو اروم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی خودتون رو ببرید فوق تخصص عفونی اطفال ببینه و بهش داروی مناسب بده که خوب بشه، واکسنش رو هم بزنید ، اینا واکسن بیماری های خیلی خیلی دشوارن آنفولانزا نیست که اگر بگیره هم بشه درمانش کرد

خودمم تا یکسا رو زدمالان بچه جاریم اینجوری شده دارم میمیرم دیروز از بمه محلمون زنگ زدن که بچه رو بیا ...

عزیزم تصمیمش با خودته ولی من که همشو میزنم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
بچه ی خودتون رو ببرید فوق تخصص عفونی اطفال ببینه و بهش داروی مناسب بده که خوب بشه، واکسنش رو هم بزنی ...

در جریان هستم عزیرم واکسن های بچمو هم مرتب تا یکسال زدم الان چشمم افتاده به بچه جاریم کلا انگار قالب تهی کردم دارم از زور استرس میمیرم

عزیزم پزشکا میگن بزنید ،شا ببین الان امسال تابستون فلج اطفال اومده بود ، تو خیلی کشورهایی که واسینه نشده بودن چقدر دردسرساز شد ولی تو کشور ما شکر خدا اکثرا واکسینه بودن مشکل جدی پیش نیومد ، من خودم مادر دوتا بچا ام مادرانه میگم بزنی بهتره باز هرطور خودتون مصلحت میدونید

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2810