2777
2789
خیلیم عالی سپاسگذارم از توضیح درستتون♥️

سلامت باشید عزیزم ان شالله خدا همه یبچه ها رو در مناه خودش سلامت و عاقبت بخیر کنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

درکت میکنم. این دوره رو گذروندم...ببین عزیزم بچه ها با هم فرق دارن و اینو بارها شنیدیم. پسر من تو هیچ کدوم از واکسن ها مشکلی نداشت کاش بدونی هر دفعه چه اضطرابی رو متحمل میشدم...من سر ختنه داشتم خودمو میکشتم ...کلی تحقیق کردم ، نمیخواستم ختنه اش کتم، سر واکسن ها هم همینطور...اما یک نکته رو یاد ت باشه، ما مسئولیم. واکسن باید زده بشه. شما شایعات رو بذار کنار ، صد سال پیش کلی بچه ب خاطرممانعت از زدن واکسن اطفال تو سن خاصی دچار فلج تو نواحی مختلف می شدن ، دقیقا مادران اونها هم همین نظر و داشتن. اینا دلسوزی های آسیب زننده ست که ما مادرهای ایرانی دچارشیم. به جای این ترس ها باید خودمون رو بسازیم و آگاهی مونو بیشتر کنیم. حتی من در مورد ختنه هم ب نتایجی رسیدم و محکم شدم و این کارو انجام دادم. شما باید یه مادر محکم باشی، نه مضطرب. ببین، اضطراب از ما به بچه هامون منتقل میشه و این باعث میشه فرزندانی وابسته و بی نهایت ترسو بار بیاریم..واکسن مهمه، شما فقط باید انجامش بدی. Just do it 💪 

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم. این دوره رو گذروندم...ببین عزیزم بچه ها با هم فرق دارن و اینو بارها شنیدیم. پسر من تو هی ...

خیلی از بابت توضیح منطقی ات ممنونم قلبم آروم شد عزیزم♥️خیر ببینی

خیلی از بابت توضیح منطقی ات ممنونم قلبم آروم شد عزیزم♥️خیر ببینی

چون این راه رو رفتم، عین خودت خیلی مادر نگرانی بودم ، دوست داشتم بیشتر حرف بزنم و قانعت کنم، اما محدودیت تایپ اجازه نمی ده 😊🙌

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
چون این راه رو رفتم، عین خودت خیلی مادر نگرانی بودم ، دوست داشتم بیشتر حرف بزنم و قانعت کنم، اما محد ...

خیلی ممنون من خیلی استرسی و نگرانم همین الان بابت اینکه داد زدم یکساعت پیش سرش و اون بغلم کرد دارم های های اشک میریزم و خیلی ناراحتم در کل بخوام بگم سرش خیلی حساسم و از وقتی بچه جاریمو دیدم خوره مغزی گرفتم دو روز از تایم واکسنش گذشته و من واکسنشو نزدم همش در حال فکر کردن به اینکه واکسنو بزنم یا نه

کم آوردم دیگه