دوستان در ابتدا بگم ما داریم خونه میخریم شوهرم چند وقته درگیر مسائل خونه است ،برادر شوهر عوضیمم بهش گیر داده که میخواد ماشین بگیره (شوهرم خیلی دستو دلباز و دلسوزه بهش قبلا گفته بود یکم پولشو جور کن منم بهت میدم. اینقدر دلسوزه که یه واحد تو کرج داریم داده برادرش بشینه توش در حال حاضر نشسته اونجا )
ماهانه شوهرم برام پول میزنه هول و هوش ۱۲ تومن ماه پیش نمیدونم چیشد برام ۱۴ تومن زد منم با خودم گفتم برم لباس بخرم پالتو و لباس تو خونه ای گرم .
آقا من رفتم ۱۰ تومنشو لباس و پالتو و بوت اینا گرفتم. ۱ تومنشم کرم و وسایل بهداشتی ،لیزر هم رفتم .
حدود ۱۰ روز پیش خودمو ثبت نام کردم برم زبان آلمانی یاد بگیرم پول اونو باید جلسه ای پرداخت کنم کتابشم فعلا نخریدم فردا جلسه اولمه .
تو کارتم ۳ تومن مونده گذاشتمش کنار برا پول بسته ی اینترنت و شاید رفتم بیرون پول کرایه ماشین وخوراکی
امشب بهش گفتم برام پول بزن باید برم کتاب زبان و اینا بگیرم !!!!! بهم میگه چرا اونموقع نگفتی بهم پول بیشتری میزدم تا لباس میگرفتی که الان گیر نکنی انتقال دادن پول برام دردسر داره . بهم گفت چرا نمیتونی مدیریت کنی خرج و مخارج رو 😔😔😔😔حس میکنم غرورم له شده قشنگ له له شدم .خیلی گریه کردم (تو خلوت خودم)
الانم باهاش قهر کردم .