2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید بگید حق با کیه 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توقعم بالاست ؟؟؟فیک چیه ؟بنابر پولی که به دست میاره برام میفرسته من الان گیر کردم باید پول کلا ...

خدایی منم فک میکنم الکیه

نه اینکه شما دروغ بگیا نه 

من زیر خط فقر زندگی میکنم

در ضمن واقعا ولخرجی یذره مراعات کن و یذره درست و بجا خرج کن

😖😖😖🙂💔دلم به حال خودم سوخت واقعا

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

خوشبحالت برام یارانه خودمو میده جونش در میادنفست از جای گرم میادتو از ۱۴ تومان دلخور شدیمنم باید خود ...

عزمزمه هرکس به درآمد شوهرش نگاه میکنه !!! و خرج میکنه برا من همه رو به باد میده میده به خانواده‌ش بخدا بزور قهر و دعوا این یکی خونه رو خریدیم 

آخيش یکی مثل من پیدا شد که منو درک کنه!!!! کل زندگیمونو تقدیم خانوادش کرده این‌یکی خونه ای که داریم ...

خب این مسئله رو حق میدم همیشه نمیشه ب خونواده کمک کرد ولی در کل یکم مدیریت یاد بگیر دختر🌺

خب لباس زمستونی گرفتم تو این گرونی هیچی زیر ۱ تومن ۲ تومن نیست

لباس زمستونی یه دست دو دست فوقش میشه ۴ ۵ تومن

بازم خوددانی ولی ما یه مثلی داریم مرد کارگر زن بنا 

مرد میره جمع می‌کنه میاره

این زنه که باید با مدیریت خودش داشته هارو جمع کنه و زندگیو بسازه

ولخرجی زیاد زندگیو از هم میپاشونه

خدایی منم فک میکنم الکیهنه اینکه شما دروغ بگیا نه من زیر خط فقر زندگی میکنمدر ضمن واقعا ولخرجی یذره ...

شوهرم مقیم المانه عقدیم فعلا 

به نسبت درآمدش خرج میکنم !!!! 

چرا باید برای کسایی که نمیشناسم دروغ بگم 

همچین دلت هم نسوزه برای خودت من گیر یه آدم بد دل افتادم که نه میزاره کار کنم نه هیچی وگرنه میرفتم بدون اینکه گریه کنم کار میکردم . پول خودمو میخوردم

لباس زمستونی و لباس توخونه ای و لیزر عزیزم همه اش خرج میشه دیگه تازه کرم اینام گرفتم

خب عزیزم مام همه تین خرجارو داریم ولی نه با این قیمت نجومی 

بعدم همه رو یه شبه خرج نمیکنن که

این پولارو پس اندتز می‌کردی لازم نبود راجب خرج کردن واسه خانواده شوهر و خرید زوری خونه غر بزنی

خب این مسئله رو حق میدم همیشه نمیشه ب خونواده کمک کرد ولی در کل یکم مدیریت یاد بگیر دختر🌺

بقرآن به خواهراش به برادرش زندگیو تقدیم میکنه به اونا تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید

شوهرم مقیم المانه عقدیم فعلا به نسبت درآمدش خرج میکنم !!!! چرا باید برای کسایی که نمیشناسم دروغ بگم ...

من که بد دله و نمیزاره کار کنم و خودشم بهم یذره پول نمیده چه کنم

قدر بدون شاید نزاره بریم کار کنی ولی خرجه ۲۰سال زندگیه منو تو تو یه روز خرج کردی 😞😄💔

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

2810