2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید بگید حق با کیه 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا 🫠

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه دیقه حس کردم تو رومانای نوجوونی عاشقانم که سر اینکه آرشام تهرانی میلیاردر جای ۲۰ تومن ۱۴ تومن داد ...

باشه شما از رمان برو بیرون 

ولی خب ۱۴ تومن خرج میشه باور کن 

میدونم بیمارگونه خرج میکنم خب واقعا از دستم در میره حساب کتاب

با عرض معذرت 

مدیریت بلد نیستی

منم همسرم آلمانه و هر چند وقت یبار برام پول میزنه ولی هیچوقت تایید میکنم هیچووووقت ازش پول نخاستم(منظورم اینه شرایط تو رو دارم پول کلاس و کتاب و ... همه رو درک میکنم)

و در آخر راس میگ پول فرستادن سخته و اون بنده خدام خیلی از پولش کسر میشه

بخدا این تاپیک فیک نباشه من دیگ بدبختم زیر خط فقریم ما خووودااا شوهر من ماهی ۱۱ حقوقشه شما ماهی ۱۴ پ ...

عزیزم توقعم بالاست ؟؟؟

فیک چیه ؟

بنابر پولی که به دست میاره برام میفرسته 

من الان گیر کردم باید پول کلاس زبان بدم برم کتاب بخرم کرایه ماشین بدم

به برادرش پول ماشین میده بعد به من ۵ تومن زورش میاد بزنه

کم خرجت نمیکنه وقتی مدیریت نمیکنی پولتو خب 

پول درآوردن به این راحتیاس مگه فرتی خرج کنی

توقعات بالاس برو خودت سرکار پول در بیاری ببینم بازم اینطوری خرج میکنی؟

همین کارارو میکنین جوونا اسم ازدواج میاد وحشت میکنن

با عرض معذرت مدیریت بلد نیستیمنم همسرم آلمانه و هر چند وقت یبار برام پول میزنه ولی هیچوقت تایید میکن ...

آخيش یکی مثل من پیدا شد که منو درک کنه!!!! 

کل زندگیمونو تقدیم خانوادش کرده 

این‌یکی خونه ای که داریم میخریم رو بزور بهش گفتم بخر و گرنه اینم از دستت بالا میکشن

عزیزم توقعم بالاست ؟؟؟فیک چیه ؟بنابر پولی که به دست میاره برام میفرسته من الان گیر کردم باید پول کلا ...

میخواستی ۱۰ تومن یجا خرج لباس نمیکردی فکر اینجاشم می‌کردی 

حالا من خرجم هزار تومنم نیس🙂💔🩶

یعنی هیچی هیچی

تو عقدید شوهرت اینقدر برات پول میزنه، خوشبحالت بخدا

من هیچی نمیگم برام بخر گاهیوقتا میگم یه کرم میخوام میگ دارم خونه میسازم تو زن زندگی نیستی و گر نه درک میکنی😭😭😭

هییی دعا کن زودتر برم خونه خودم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

کم خرجت نمیکنه وقتی مدیریت نمیکنی پولتو خب پول درآوردن به این راحتیاس مگه فرتی خرج کنیتوقعات بالاس ب ...

بقرآن اگه بزاره میرم کار میکنم باور کن 

از همین میسوزم 

2810