2777
2789

دوستان در ابتدا بگم ما داریم خونه میخریم شوهرم چند وقته درگیر مسائل خونه است ،برادر شوهر عوضیمم بهش گیر داده که میخواد ماشین بگیره (شوهرم خیلی دستو دلباز و دلسوزه بهش قبلا گفته بود یکم پولشو جور کن منم بهت میدم. اینقدر دلسوزه که یه واحد تو کرج داریم داده برادرش بشینه توش در حال حاضر نشسته اونجا )

ماهانه شوهرم برام پول میزنه هول و هوش ۱۲ تومن ماه پیش نمیدونم چیشد برام ۱۴ تومن زد منم با خودم گفتم برم لباس بخرم پالتو و لباس تو خونه ای گرم . 

آقا من رفتم ۱۰ تومنشو لباس و پالتو و بوت اینا گرفتم. ۱ تومنشم کرم و وسایل بهداشتی ،لیزر هم رفتم .

حدود ۱۰ روز پیش خودمو ثبت نام کردم برم زبان آلمانی یاد بگیرم پول اونو باید جلسه ای پرداخت کنم کتابشم فعلا نخریدم فردا جلسه اولمه . 

تو کارتم ۳ تومن مونده گذاشتمش کنار برا پول بسته ی اینترنت و شاید رفتم بیرون پول کرایه ماشین و‌خوراکی 

امشب بهش گفتم برام پول بزن باید برم کتاب زبان و اینا بگیرم !!!!! بهم میگه چرا اونموقع نگفتی بهم پول بیشتری میزدم تا لباس میگرفتی که الان گیر نکنی انتقال دادن پول برام دردسر داره . بهم گفت چرا نمیتونی مدیریت کنی خرج و مخارج رو 😔😔😔😔حس میکنم غرورم له شده قشنگ له له شدم .خیلی گریه کردم  (تو خلوت خودم)

الانم باهاش قهر کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دیقه حس کردم تو رومانای نوجوونی عاشقانم که سر اینکه آرشام تهرانی میلیاردر جای ۲۰ تومن ۱۴ تومن داده قهری

هم دارین خونه میخرین هم به برادر شوهرت پول دادین هم ۱۴ تومن واست ریخته بهت برخورده؟ جمع کن بابا 😂😂

2810