2777
2789

🌸 هر لحظه امام زمان ارواحنافداه دارند ما را می‌بینند. هر عملی را که انجام بدهیم «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ» (توبه/١٠۵). 

همان لحظه‌ای که در خانه‌ات نشسته‌ای و داری با همسرت صحبت می‌کنی، اگر یک صحبتی از روی مهر و محبت باشد، آقا خوشحال می‌شوند و می‌فرمایند در این خانه شیعیانِ من آرامش دارند. 
اما اگر تندی کنی آقا ناراحت می‌شوند.

🌸 چقدر آقا از رفتار و حرکات ما خون دل بخورند؟ 
دیگر بس است. 
بیایید این‌قدر آقایمان را نرنجانیم. 
حداقل در این دنیایی که امام زمانِ ما غریب و مظلوم و بی‌پناه است، آقا از طرف ما اَمان داشته باشند. 
ما به آقا اَمان بدهیم.

🌸 آقا بفرمایند این شیعه‌ی من خوب می‌داند چطور عمل کند، ماشاءالله، احسنت، خیالم از بابت این شخص راحت است.

مثلِ یک پدری که در خانه دائم غم و غصه‌ی بچه‌هایش را دارد. 
یک بچه‌ کوچک است نمی‌داند چکار کند، 
باید آن را بگیرند آرامش کنند.
به یک بچه‌ای که عقل دارد، رشد کرده و به سن بلوغ رسیده است می‌گوید: آفرین بابا، تو دیگر غم مرا زیاد نکن، تو هم بیا کمک من باش.

🌸 امام زمان ارواحنافداه پدر مهربان است. «والد شفیق» پدرِ دلسوز و مهربانی است که می‌بیند همه‌ی بچه‌هایش دارند با آتش بازی می‌کنند، سَمّ مُهلکِ گناه را سر می‌کشند، یکی آتش‌بازی می‌کند، یکی لبِ پرتگاه رفته است. 
غم و غصه‌ی همه را دارند.

ادامه پست اول🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

حالا ما طوری باشیم که آقا به ما بفرمایند: آفرین، تو هم بیا کمکِ من باش. یک خورده این خواهر و برادرانت را نصیحت کن، جمع و جورشان کن، حفظشان کن. دیگر من غصه‌ی تو را نمی‌خورم، از بابت تو خیالم راحت است.

🌸 استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یا صاحب الزمان🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا صاحب‌الزمان ادرکنی واغثنی 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
یه کم‌ آقایون باید به اینجور چیزا اهمیت بدن که فعلا براشون مهم نیست و وقتی پول دارن خوش اخلاق وقتی ن ...

این موضوع برا همه یکسانه؛ چه آقایون چه خانوما.. و خب آقایون بداخلاق کلا تو آخرت و این دنیا دچار عذاب میشن.. و حتی حدیث هست مردی که با زن و بچه ش بداخلاقی کنه دچار عذاب قبر میشه

و اتفاقا آدمای خداشناس خیلین🌸 

این موضوع برا همه یکسانه؛ چه آقایون چه خانوما.. و خب آقایون بداخلاق کلا تو آخرت و این دنیا دچار عذاب ...

آقا اگه دچار عذاب قبر بشه یا نشه دیگه فایده و ضرری برا  خانمش نداره ، مهم اون جوونی زن هست که در کنار مرد بداخلاق بیهوده هدر رفته و روزایی که می تونست خوب باشه وبراش زهر مار کرده و خانمش توی جوونی احساس پیری و افسردگی کنه....نمونه اش خودم هستم...حالا وقتی آقا بمیره اگه عذاب هم ببینه ، چی گیر من میاد؟