2777
2789

سلام خانمای من چند سال نازایی داشتم بعد پنج سال دارو درمان پول خرج کردن اونم تو شرایطی که شوهرم کارگره پول خرج کردم شکر خدا نتیجه گرفتم و خدا دوقلو بهم داد الان باید برای سرکلاژ پیام همدان می‌خوام برم بیمارستان دولتی که زیاد هزینه بر نباشه چون واقعا نمیتونم زیاد هزینه کنم هر ماه بخاطر شرایطم پنج شش تومن پول دارو دکتر می‌دم میشه راهنماییم کنین چون از شهرستان میام راهم دوره استراحت مطلقم بگین کدوم بیمارستان برم چه دکتری کجاس چقد هزینه داره چه روزی هست تو وخدا کمکم کنین وقتی ندارم برای سرکلاز

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

من در این حد میدونم که بیمارستان فاطمیه در خیابان پاسداران دولتیه عزیزم

امیدوارم بچه هات عاقبت بخیر بشن🌺♥️🌺♥️🌺♥️🌺♥️

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در این حد میدونم که بیمارستان فاطمیه در خیابان پاسداران دولتیه عزیزمامیدوارم بچه هات عاقبت بخیر ب ...

خوب سرکلاژ انجام میدن از راه دور میام اصلا نمی‌دونم کدوم دکتر خوبه ممنونم عزیزم انشالله

2805
بیمارستان فاطمیه بروآی وی اف کردی اگه آره پیش کدوم دکتر

عزیز دلم من ای وی آف نبودم همدان هم نبودم اهل شهرستان های کردستان هستم دارو مصرف کردم 

به سلامتی اینقد نگران نباش نترس فقط بسپر بخدا

آخه ترس من چیزی نیس بیخیالش شم باید فردا نهایت پس فردا بیام همدان هیچ جا رو بلد نیستم هیچ دکتری و نمیشناسم اصلا نمیدونم کجا برم

رفتم تایپیک معجزه بارداریتو خوندم 

من ای یو ای کردم پنجشنبه باید برم آزمایش 

برام دعا کن من و شوهرمم مثل شما شاد بشیم و معجزه خدا وببینیم😭😭

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
شهر خودتون انجام نمیدن که نیایی همدان بری فاطمیه نامه تو نشون بدی انجام میدن برات اونجا دکتر زنان ز ...

یعنی من پس فردا برم برام هر کدوم باشه انجام میدن شهر خودم کوچیکه سر کلاژ انجام نمیدن

رفتم تایپیک معجزه بارداریتو خوندم من ای یو ای کردم پنجشنبه باید برم آزمایش برام دعا کن من و شوهرمم م ...

سلام قربونت بشم خدا بزرگه خیلی بزرگ من پنج سال دارو درمان شدم همون ماه که دیگه دکتر جوابم کرد خدا خواست شدم امیدت به خدا باشه از ته دلت به خدا بسپار

خوب سرکلاژ انجام میدن از راه دور میام اصلا نمی‌دونم کدوم دکتر خوبه ممنونم عزیزم انشالله

بنظرم زنگ بزن ۱۱۸ بگو بیمارستان فاطمیه همدان شماره بدن بهت

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
2810