2777
2789
درستهاگر ورودی های قلبمون رو اصلاح کنیم مثل چشم گوش وزبان و باهاشون گناه نکنیم ،دیگه چیزای الوده وار ...

دقیقا. لقمه های حرام فقط از راه دهان وارد نمیشن. چشم و گوش و فکر و .... رو هم باید کنترل کرد بجز دهان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در خودتون و خواسته تون و اعمالتون علل رو جستجو کنید

انقدر جست و جو کردم به هیچ علتی نرسیدم جز اینکه خدا ازمن بدش میاد💔🥺

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

پس نگید به چیزی نرسیدم. همین نتیجه ۱۰۰در۱۰۰ غلط، دستاورد شما بوده و شیطان درش دخیل بوده.

نماز میخونید؟

متنفرم از هر چه دعا و ف ال و ....اینهاست ،فقط تاریکی میاره به زندگی ،تا خدا هست به خلقش چه نیاز میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم ،خدایا شکرت که همه جا وهمه زمان هستی وخواهی بود 🙏🩵دوستت دارم خدای مهربان و ممنونم که هدایتگری 

پس نگید به چیزی نرسیدم. همین نتیجه ۱۰۰در۱۰۰ غلط، دستاورد شما بوده و شیطان درش دخیل بوده.نماز میخونید ...

آرره قرآن میخونم ذکر میگم ولی نشده کل جوونیمم صبر کردم خسته ترینم😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
سلام تاپیک بسیار عالیست ،ممنون از استارتر کلید تمام مشکلات در دست خداوند هست باید از خودش بخواهیم

و من الله التوفیق. 

لطفا از این تاپیک ها بزارید و احکام شرع و دین رو یادآوری کنید. سکوت ما باعث جولان افرادی میشه که تاپیکهای منافی عفت مثل اکس دوس پسر پارتنر رابطه و سایر بی حیایی ها میشه. بیایید به تکلیفمون در قبال دین اسلام عمل کنیم

ببخشید دوست عزیز ،بدون منظور میگم ،شما با خودتون دویت نیستین بنظرم و باید اول روی خودتون و دوست داشتن خودتون کار کنید ،اون وقت ارزش گوهر وجودتون رو میدونید و مطمئن باشید خداوند هم بهتون کمک میکنه و درقلبتون حضور سبزش رو احساس می‌کنید انشاالله ،البته باز میگم شاید من اشتباه میکنم نمیدونم ،ی حدس بود ،در هرصورت بهترینها پیش رویتان باشد ولی اینو بدونید خداوند خیلی مهربونه ❤️

و من الله التوفیق. لطفا از این تاپیک ها بزارید و احکام شرع و دین رو یادآوری کنید. سکوت ما باعث جولان ...

توکل بر خدا 

انشالله که همه در صراط مستقیم باشیم ،با شما موافقم ،متاسفانه تبعات بدی داره این مدل افکار امروزی که رایجه

قرآن خوندن مستحبه.پرسیدم نماز میخونید خواهر خوبم؟

آره میخونم

ببخشید دوست عزیز ،بدون منظور میگم ،شما با خودتون دویت نیستین بنظرم و باید اول روی خودتون و دوست داشت ...

کی دیگه کمکم میکنه جوونی من رفت🥺

کی دیگه کمکم میکنه جوونی من رفت🥺

از درگاه خداوند هیچ وقت نا امید نباشید ،بهترین پناه و بهترین همراهه ،همیشه حاضر و همیشه حامیه،صداش کنید باهاش حرف بزنید از خودش بخواید، شکر گزاری رو شروع کنید ایشالا درهای آرامش و خیر وبرکت هم براتون گشوده میشن