2777
2789
عنوان

نامزد سابقم گفت چون خوشگل و خوش اندام بودی اومدم سمتت

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 50 پست
نمیدونم کدوم شهری شایدعادی باشه اونجا ک بادوست واین بود رفتی ودیده وعکس دادی وقابل هضمن واسشاماتوشهر ...

اخه من فقط با اون طرف دوست معمولی بودم رابطه احساسی که بینمون نبود خودش هم میدونه فقط دوست معمولی من بود 

اخه از این دوستا زیاد دارم خودشم میدونست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا به همون راحتی که دل میدن دل میکَنن . دیگه به فکرش نباش . رل نزدنش دلیل علاقه به شما نیست . ناشی ...

پس جرا به من میکه عاشقت بودم 

دویت دختر خوبی شاید باشی ولی خانم و مادر خوبی نیستی بهش گفتم میخوام فقط دوست دخترت باشم اونم گفت ازت تپقع نداشتم یعنی چی؟ عاشقمه؟؟

اخه من فقط با اون طرف دوست معمولی بودم رابطه احساسی که بینمون نبود خودش هم میدونه فقط دوست معمولی من ...

اها.. 

حالا دقیقا چرامیخای برکردی عزیزم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

قشنگ حرفشو انداخت دیگه دنبال دختر خوب میگرده ،تو خوشگلی واسه سرگرمی ولی دختر خوبی نیستی که بخاد باها ...

من اصلا ازدواج رو بیخیالش سدم فقط میخوام باهاش باشم

به خودشم کفتم گفت چند وقت همینحوری با من میخای باشی؟ یک ماه؟ یک سال 

خودش ب دوستس گفنه اگه مغزم رو بیخیال شم بهش برمبگردم 

ب نظرت منو دوست داره؟ 

اها.. حالا دقیقا چرامیخای برکردی عزیزم

عاشقشم خیلی موقعبت خوبی داره این یکسال و نیم دوسال پیشنهادای زیادی داشتم ولی هیج کدوم اون نشدن از هییج لحاظ اخساسی مالی تیپ استایل شخصیت خانواده دار بودن

پس جرا به من میکه عاشقت بودم دویت دختر خوبی شاید باشی ولی خانم و مادر خوبی نیستی بهش گفتم میخوام فقط ...

در حد یه لعبتک میخادت . آویزونش نباش ول کن برو خودتو سرگردون نکن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

در حد یه لعبتک میخادت . آویزونش نباش ول کن برو خودتو سرگردون نکن .

نسرین حس خاهربزرک بودن واسه خودم، ازت میگیرم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نسرین حس خاهربزرک بودن واسه خودم، ازت میگیرم

عزیزم من از ماجرای شما بیش از همین دو خط که نوشتی خبر ندارم ولی طبق همین دوخط باید بپذیری خراب کردی . اینقدرم بد خراب کردی که دیگه راه بازگشتی نیست . اون پسر هم فقط نمیخاد لجن مالت کنه . واقعیت رو بپذیر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810