2777
2789
عنوان

نامزد سابقم گفت چون خوشگل و خوش اندام بودی اومدم سمتت

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ازم تعریف میکنه میگه خوشگلی و زیبایی دوستم نداره؟؟

والا خیلی کارای بدی کردی واقعا🥲

من حس میکنم تو دوسش نداشتی و نداری 

فقط بخاطر پولش باهاش بودی الآنم بخاطر همین ک پولدار تر شده داری برمیگردی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
من ب این خوبی مگ چکار کردم واقعا؟؟

نمیدونم کدوم شهری شایدعادی باشه اونجا ک بادوست واین بود رفتی ودیده وعکس دادی وقابل هضمن واسش

اماتوشهرما اکر طرف مقابل حتی بشنوه ک میره پشت سرشم نیکانمیکنه

بنظر من پی اونو نگیر

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ارع عاشقشم اخه کااار خیلی بدی هم نکردم من فقط عاشقشم

ازنظرخودت  پست سرکسی که عاشقشی حرف زدن،بااین واون(پسر) رفتن بیرون و....درزمانی که باهم بودین کاربردی نیست😑

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
خیلیا خوشگلن ربطی نداره که ادم دوستشون داشته باشه

ب نظرت این دوستم نداره ؟ میگه دوست دختر خوبی هستی ولی مادر و خانم خوبی نمیتونی باشی 

گفتم میخام فقط دوست دخترت باشم میگه ازت توقع همچین حرفی نداشتم 

ب نظرت رابطه اینده دار میخاد؟؟

ریدی ابم قطعه

دوست اجتماااااااعی کلا چه سگیه که مد کردین؟ 

حال ادمو بهم میزنین چندتا چنتا میخوای اخرم پولداذتره رو میخوااای؟ 

به چیت بنازه به قیافت که به تبی بنده؟ دیگه هیچی نداری که بهش بنازه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
والا خیلی کارای بدی کردی واقعا🥲من حس میکنم تو دوسش نداشتی و نداری فقط بخاطر پولش باهاش بودی الآنم ب ...

اولش دوستش نداشتم ب خاطر موقعیتش و عاقلانه انتخاب کردم ولی الان واقعا عاشقشم ظاهری و استایل واقعا عاشقشم 

هیچغیر از خوشگلی هیچی نداری.‌بی لیاقتی😁

اونم بهم گفت جرا اخه من واقعا با تمام وجود عاشقشم 

اون میکفت بی لیاقت بودی ظرفیت نداری ب نظرت دوستم داره؟ اخه خیلی ازم تعریف میکنه

ب نظرت این دوستم نداره ؟ میگه دوست دختر خوبی هستی ولی مادر و خانم خوبی نمیتونی باشی گفتم میخام فقط د ...

قشنگ حرفشو انداخت دیگه دنبال دختر خوب میگرده ،تو خوشگلی واسه سرگرمی ولی دختر خوبی نیستی که بخاد باهات اینده بچینه ، متاسفانه خودتو بد خراب کردی مشخصه پسر ازدواجیه ولی تو  ریدی تو شانست

اولش دوستش نداشتم ب خاطر موقعیتش و عاقلانه انتخاب کردم ولی الان واقعا عاشقشم ظاهری و استایل واقعا عا ...

هرکاری هم کنی دیگه اون بهت اعتماد نداره همه حسی که بهت داشته رو نابود کردی دختر 

شاید ت واقعا منظوری نداشتی از اون کارا 

ولی اینکه انقد بی تعهد باشی نسبت ب اون پسر ک اینهمه دوست داشته ک هربار بخشیدتت بی انصافیه 

اون برنمی‌گرده بهت و دیگه دوست نداره 

اگه هم رل نزده چون ترسیده از هرچی دختر

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
2810