2777
2789
عنوان

وصیت نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من افسردگی شدید داشتم(شیدایی)بعد اون کم کم به بدنم زد و و ریه هام و قلبم تاثیر منفی گذاشته بود،حتی ن ...

بیماری چی؟ من ناراحتی اعصاب دارم.گاهی اینقدر درد میکشم ولی نمردم هنوز.عمر دست خداست.

چرا انقدر افکار منفی دارید، چرا فکر نمی کنید زندگی بالاو پایین داره ، چرا بیشتر مثبت گرا نیستیم عزیز ...

بالینی و مشاور فقط برام دارو تجویز میکردن منم مصرف نمیکردم و ته حرفاشون این بود که دارو مصرف کن پس بنظرم بهترین کار اینه با واقعیته این که همه یک روز خواهند مرد کنار بیایم❤️🥰✨️

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
استارتر منم احساس افسردگی دارم .همش گریه میکنم و گاهی ناراحتم گاهی خوشحال.....باهیچکس هم ارتباط ندار ...

حتما بفکر درمان باشید از الان و جدی بگیرید افسردگی رو شاید فقط فکرکنید افسردگی گریه کردنه اما همین افسردگی دور از جون شما و بقیه موجب دردهای خفیف و بعدش بیماری میشه ✨️

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
من افسردگی شدید داشتم(شیدایی)بعد اون کم کم به بدنم زد و و ریه هام و قلبم تاثیر منفی گذاشته بود،حتی ن ...

عزیزم برا افسردگیت برو حتما مشاور خوب و انشاءالله هر مریضی داشته باشی درمانش با خدا باشه و توکلت اول به خدابعد به ائمه وشهدای گمنام باشه نذر یه شهید گمنامکن انشاءالله به زودی حاجت روا میشی سوره والعصر رو همیشه بخون تا صبرت زیاد بشه وهیچ وقت فکر منفی نکن 

من فدات شم عزیزمایشالا ۱۲۰ سال عمری شاد و با عزت داشته باشی🥰خدا بزرگه نگران نباش

خدانکنه عزیزم

ممنون

لطفاً اگر میشه صحبت کن،حرفی بزن،چرا بریدید؟چی شما رو داره اذیت میکنه؟

نمی دونم واقعا دیگه دوس ندارم زندگی کنم از خواب بیدار بشم

حتما بفکر درمان باشید از الان و جدی بگیرید افسردگی رو شاید فقط فکرکنید افسردگی گریه کردنه اما همین ا ...

برام مهم نیست.بقول خودتون آدم آخرش میمیره دیگه .خوشم نمیاد برم پیش روانپزشک یا مشاور واقعاً حسشوندارم.

برام مهم نیست.بقول خودتون آدم آخرش میمیره دیگه .خوشم نمیاد برم پیش روانپزشک یا مشاور واقعاً حسشوندار ...

اگه بچه دارید بخاطر بچتون برید برای درمان.

2810