2777
2789
عنوان

چقد از همسرتون راضی هستید دوسش دارید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 249 پست
ما بعد ۸ سال دوستی ازدواج کردیم با مشکلات فراوانی ک داشتیم . ‌ و معتقدم کاملا ارزششو داشت زندگیمون

چ قشنگ خوشبخت باشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منظورم این بود که قرار باشه بشه ۱۰۰ درصد همون ۱۰سال اول شده دیگه الان دیگه گذشته

اهان

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اره تازه ارفاق کردم تکماده شد

😂😂😂

اگه باب میلش رفتار کنی آدم‌ خوبیه ولی بعضی وقتا هم پاچه میگیره

فشار زیاده روی مردها بهشون حق بده

خیلی خوب واقاست مسئولیت پذیر ودلسوز مهربونه همیشه صدرصدشو واسه زندگیمون میزاره به دوران بارداریم که ...

همیشه خوشبخت باشی😍

خیلیم عالی😍ایشالا عزیزم😍

منم فعلا اولامه و راضیم خداروشکر و عاشق همسرمم😁😁

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بعضی روزا ۱۰۰۰

بعضی روزا منفیه هزارر

اون طبق حال خودش با من رفتار میکنه 

و تا وقتی من به هیچ اعتراض نکنم همه چیز عالیه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
خیلیم عالی😍ایشالا عزیزم😍منم فعلا اولامه و راضیم خداروشکر و عاشق همسرمم😁😁

همیشه خوشبخت باشی ایشالا

بعضی روزا ۱۰۰۰بعضی روزا منفیه هزارراون طبق حال خودش با من رفتار میکنه و تا وقتی من به هیچ اعتراض نکن ...

سخت شد که درک کردن مهم تره