2777
2789
عنوان

چقد از همسرتون راضی هستید دوسش دارید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 249 پست
چون امروز پول داد بهم ۱۰۰ درصد

😬😬خوبه پس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب واقاست مسئولیت پذیر ودلسوز مهربونه همیشه صدرصدشو واسه زندگیمون میزاره به دوران بارداریم که به لطف خدا هستم خیلی هوام روداره خدا حفظش کنه واسه منو بچه هام همیشه باتودلیام صحبت میکنم میگم واسه سلامتی و طول عمر بابایی دعاکنید 😅❤❤البته میگم واسه بابا جون مامان جون ودایی جونم دعاکنید

راضی هستم آدم حسابیه ولی قلبن دوستش ندارم

امیدوارم باهاش عشق رو هم تجربه کنی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
من دوس پسرم بود خیلیم دوسش دارم خداروشکر راضیم ازش ۱۰۰ میدم بهش خدایی نه نگفته تا الان بهم منم خیلی ...

افرین که به بی عقلیت اعتراف کردی اینجا اما پیش هیشکی اعتراف نکن عاقل شو😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ما ۲۰ ساله تو سختی ها خوشی ها ناراحتی ها و شادی ها باهم شونه به شونه ادامه دادیم الهی شکر هرد همدیگه ...

خداروشکر 

من هم 23ساله ازدواج کردم وازش راضیم مردخوبیه پدرخوبیه. ووووووو

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
هیچی راضی نیستم رضایتم از صفر هم پایین تر نه خودش نه خانوارش خوب نیستن ،خدش با حال دون هایی که با خا ...

مهم قلبه 

ارامشه 

اصالت تو رفتار و فکر ادماس ی چیز خانوادگی نیس ک

+بینهایت عالیه 😅

شکر یکی راضی بود🤣

ینی دوس بودی یا کراشت بوده

هردوش🤭🤭

ما ۲۰ ساله تو سختی ها خوشی ها ناراحتی ها و شادی ها باهم شونه به شونه ادامه دادیم الهی شکر هرد همدیگه ...

ماشالا هزار بار شکر

خوبه راضی ام خداروشکر یکم با خانوادش مشکل داریم خودش خوبه

ایشالا اونام حل میشه