2777
2789
عنوان

چقد از همسرتون راضی هستید دوسش دارید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 249 پست
درسته اینم هستاما جوونی از دست رفته هم بر نمیگرده

دنیا محل لذت نیست، فقط آزمایشه، هر کسی به نحوی میسوزه، باید هشیار باشیم که بیراهه نریم که پشیمانی تاوان بدی داره

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
مثبت هزارم دیگه مردی که بهت بگه هر چی میخوایو برات فراهم میکنم تو فقط لب تر کن و واقعا اینکارو انجام ...

چ قشنگ خداروشکر

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطور شما عزیزم

مرسی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
مجردممم😂😂

عیب نداره نگا کن ببین زندگیای قشنگ و موفق هم هست  همش ک نمیشه گله کرد

خوشبخت شی

مجبورم راضی باشم راهی دیگه ای ندارم

امیدوارم خوشبختی رو حس کنی 

خیلی مطمعنم اون آدم زندگیمه،فک نکنم هیشکی اندازه اون دوسم داشته باشه

چ خوب ماشالا خداروشکر

عمو عمه رو نمیگی فقط دایی؟

😂😂😂😂

ربطش چیهالبته که ازدواج اشتباه میشه بیراهه که تا آخر عمر باید تاوان بدی

نمیدونم، خیلی پیچیده هست

تا بدانجا رسید دانش من که دانستم همی نادانم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
ب لطف خدا هزاران درصد

شکرخدا 🥰🥰

چرا شوهر من خیلی ازم تعریف میکنه اینور اونور از زبون چنتا شنیدم تاحالا🫢

چ خوب کمتر مردا ب زبون میارن خوبه دیگه

وای با احترام به همه متاهلین و انتخابشون 

ازدواج حتی خوبش هم مصیبتههههههه 

همش مسئولیت و زحمت کشی داره 

برای هر دو طرف اینطوریه 

مگه اینکه  خیلی خیلی پولدار باشن یا از این داستانای عشق و عاشقی خفن. تازه بازم نه پشیمون شدم😂😂😂

عشق من دچار نوسانهیه وقتا جونم بخواد میدم واسش،یه وقتا فقط میگم امیر نبینمت😅البته بچه خوبیه من بی ا ...

خردادی ای؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲