اره بعضیا منظوری ندارن ولی مادر استارتر دیگه کلا خیلی ازش ایراد میگیره و اعتماد به نفسش کشته
اخی راست میگی بستر خانواده خیلی مهمه. بچه از همونجا سرخورده بزرگ میشه یا پر اعتماد به نفس و قوی
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
مخصوصا اینکه مادرا صلاح و خیر آدم میخوان ولی وقتی جلوی همسر دخترت ازش ایراد بگیری خب دیگه خیلی بدتره ...
درسته حرفتون. اونوقت یکی از،اقوام ماشاالله چندتا دختر حالا باهر شکل ظاهری و...خیلی همه چیز پایین ظاهر درس سطح زندگی جوری تعریف دخترهاشونو کردن و جاهای خوب شوهر دادن به داماد هم همیشه تک به تک میگه دخترام ماهانه یکدست مانتو و کیف کفش میخریدیم براشون تو خونه هر چیزی نمیخورن باور کن ما دیگه خندمون میگرفت چون دیده بودیم یعنی عجیب بالا میبره دامادها هم اطاعت میکنن میگن چشم هواشو داریم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی بعضی از مادرا هم سهوا میگنحالا ما چون از مادر استارتر شناختی نداریم نمیتونیم قضاوت کنیمالبته ...
😅
بعد خدابیامرز،مادر من به همسرم اونرمان میگفت این زینب روزگاره سختی زیاددکشیده شما خیالت راحت...😭