2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 37680 بازدید | 781 پست
چون تو همین روزا دارم تجربش میکننیه مدت جدا بودیم و برگشت و گفت بیا برگردیمهمه چی ی جوریه کلنحداقل و ...

پس اینو حس کردین که طرف برات تکراری وتموم شده هست  👍

من مرد تنهایی شبم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم این همه وقت گذاشتین😍خیلی مچکرم ازتوندقیقاا انگار شرابط مشابهه.صبوری کردن خیلی سخته

خواهش میکنم عزیزم این کمترین کاریه که ازدستم برمیاد

کاش میتونستم بیشتر کمک کنم❤️

امیدوارم خدا این دورانو بذاره رو دور تند تا زود بگذره😍

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خواهش میکنم عزیزم این کمترین کاریه که ازدستم برمیادکاش میتونستم بیشتر کمک کنم❤️امیدوارم خدا این دورا ...

سلام با اجازه خانوم دکتر 

من مشکلمو اینجا مینویسم چون خیلی از نظرات شما و بقیه دوستان خوشم اومد 

مشکل من دوست دختر سابق نامزدم هست،  ک  باهم دوست بودیم و ب تازگی نامزد شدیم بین خانواده ها فعلا حتی جشنی هم گرفته نشده فقط دوتا خانواده آشنا شدیم صیغه محرمیت خونده شده 

این دختر خانوم ب گفته نامزدم ک اصلا آدم دروغگویی نیست بعد از اینکه رابطشون تموم میشه هی با اصرار و زنگ پیام نامزد اونو ب رابطه بر میگردونده؛ اینو میگم چون هنوزم همین کارو میکنه و ب خیال خودش دوباره میتونه این کار انجام بده 

از روزی ک من وارد زندگی نامزدم شدم تا ب الان چندین مرتبه پیام داده و هیچ بازی ب گفته نامزدم ایشون جواب ندادن ولی هم چنان اون پیام داده ، 

هربار التماس خواهش تمنا تهدید ب خود کشیو اینا و…

منو نامزدم خیلی همو دوست داریم و همه چی خوبه 

جز این خانوم ک واقعا برام دردسر بزرگی شده 

پیامای این خانوم خیلی منو بهم میریزه ب شدت رو روح روانم و زندگیم تاثیر میذاره علتش شاید عدم اعتماد ب نفس خودم باشه و اینکه همیشه نامزدم میگه نسبت بهش عذاب وجدان دارم ک علت پرسیدم گفت اولین دختری بوده ک باهاش دوست شدم و هدفم از دوستی باهاش این بوده ک یاد بگیرم با دخترا چطور بر خورد شه  و برای همین میگخ حس می‌کنم بهش بدی کردم!!! 

دلیل بعدی اینه ک نامزد من خیلی دهن بین هستن اگ بخوام ی مثال براتون بزنم ؛ اینه ک یکبار این خانوم ب نامزد من پیام داده و از حساب بانکیش برای نامزد من شات فرستاده و گفته ک حاضرم هرچی داری بدم ببینمت با مثلا بزگردی بعد من همون روز در مورد خرید گرونی ک با پول پدرم داشتم حرف زدم و نامزدم یهو رفت تو خودش ک گفتم مشکل چیه گفت فلانی تو زندگی من نیست ب فکر منه و تو ن 😐😐😐

خلاصه من سر همین مسائل خیلییی روحیم داغون شده احساس خطر می‌کنم 

تو آخرین پیام ب نامزدم گفته بود خودمم می‌کشم و نامزد ساده من باورش شده بود 

هربار ک پیام میذه چند روز بین منو نامزدم دعواشت ب گفته خودش تاژع مثلا از ده بار پیام دادن فقط دوبارشو برای من میگخ و خودش بلاک میکنه اما همون. ‌دوبار هم منو داغون میکنه 

امروز یهو نامزدم گفت راستی دختره خودشو نکشت گفتم وا مگه باور کردی از کجا فمهیدی گفتتم پیام داد باز معلومه ک نمیکشه 

گفت ن دیدمش 😭😐گفنم کجا گفت محل کار و حالا نمی‌دونم از کی هست ک همو می بیننن 

ولی گفت ک دیروز دیدمش و خیلی هم با بد اخلاقی باهام برخورد کرده 

همکار نشذن ولی نامزد من تو هر شیفت کاری شایذ چند بار اون خانوم ببینه این قضیه دیگه خیلی برام سخته 

بنظز شما چطور میدونم کنترلش کنم 

حتی ب اینکه نامزدی و قید دوست داشتن هم بزنم فکر می‌کنم ولی ضعیفم و خیلی داغون 

نامزدم بارها گفته تو نباشی هم من ب اون بز نمیگردم ولی خب برام ی خطر بزرگه 

من زندگیمو. دادم ب بهای عشقم کارم شغلم و خیلی چیزای دیگه الان خیلی برام سخته دل کندت 

خیلی عذر میخوام ک طولانی شد ❤️❤️❤️❤️❤️

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلام با اجازه خانوم دکتر من مشکلمو اینجا مینویسم چون خیلی از نظرات شما و بقیه دوستان خوشم اومد مشکل ...

به نظر من ازش جدا شو  معذرت می‌خوام رک میگم  این آقا خیلی عیاشه که میخواد شمارو تو آب نمک بخوابونه بعدم اونیکه روهم از دست نده،تازه شما میگید صیغه محرمیت خوندید تکلیفتون رو از همین اول مشخص کنید اینطور که پیداست این آقا دل دریایی داره و ماهیهای زیادی داخلش جا داده،مواظب خودت وغرورت باش،چندسال بعدم ببین باعقلت تصمیم بگیر،باخانواده در موردش صحبت کن 

به نظر من ازش جدا شو معذرت می‌خوام رک میگم این آقا خیلی عیاشه که میخواد شمارو تو آب نمک بخوابونه ب ...

سلام شب بخیر ؛ ببینید در مورد جدا شدن خودم مردد هستم بخاطر شخصیت خودشیفته و نارسیستی ک داره و همین مزاحمتای این دختر خانوم 

ولی اصلا عیاششش نیست نمی‌دونم منظورتون چیه 

شایذم من بد نوشتم اخه کلا دوتا دختر تو زندگیش بوده یکی همین ک همش پیگیرشه ولی این محل نمیره یکی هم من ک الان نامزدش ب حساب میام 

واقعا نمی‌دونم موندم حال روحیممم بذه

سلام اسی جون خوبی، چه خبراا، الحمدالله همه چی خوبه؟

سلام خوبین عزیزم؟

هیچی، اومدیم تولد یکی از دخترای همون اکیپ، با اینکه با دختره خوبم ولی مخالفت کردم که بیایم. از ظهر شوهرم هی میگه، اخرش دیگه هشت و نیم اینا گفت بعد شام بیایم فقط کادو بدیم و کیک بخوریم و بریم. مراسم رو نمونیم. هیچی دیگه اومدیم ولی نه اونا منو تحویل گرفتن نه من اونا رو. شوهرمم یکم بگو و بخند کرد باهاشون بعد نمیدونم چیشد الان اونم ساکته

سلام خوبین عزیزم؟هیچی، اومدیم تولد یکی از دخترای همون اکیپ، با اینکه با دختره خوبم ولی مخالفت کردم ک ...

ستاره ام هست؟اون اکسه چی؟

تو ک رفتی بنظرم دیگ بحث و اینا بعدش راه ننداز یجوری منت بزار پیش شوهرت ک اومدی 

سلام شب بخیر ؛ ببینید در مورد جدا شدن خودم مردد هستم بخاطر شخصیت خودشیفته و نارسیستی ک داره و همین م ...

در مورد رابطه ش بااین خانوم جدی باش بهش بگو تکلیف دلشو روشن کنه اینکه نمیشه با شما ازدواج کنه ازاون طرف با اون خانومه هم در ارتباط باش یعنی چه که دلش واسه اون دختره میسوزه ،چرا به دل شما ورابطه اش باشما فکر نمیکنه

در مورد رابطه ش بااین خانوم جدی باش بهش بگو تکلیف دلشو روشن کنه اینکه نمیشه با شما ازدواج کنه ازاون ...

بارها صحبت کردیم میگخ ارتباط یک طرفه ست و من هیچ حسی ب طرف ندارم اون دست بردار نیست قرار شده سیم کارتشو عوض کنه ک امروز متوجه این شدم محل کارشم ممکنه ببینن همو 

اما خب چیزی از طرف نامزد من برا ارتباط نبوده 

مثلا شات پیامای دختر خانوم ک میبینم میفهممم ک التماس میکنه جوابشو بده فقط و این جواب نمیدههه 

اما خب ی خطر بزرگ نو زندگیم خیلی اذیتم 🥹