2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 9517 بازدید | 332 پست
کلا صمیمی نیستم با مامانش ولی باید زنگ بزنم

شما تا الان داری سعی میکنی باهاش صحبت کنی نشده امروز و فردا هم دوباره تلاش کن بگو بیا صحبت کنیم دلم گرفته باهام صحبت نمیکنی و… کاری کنید درد و دل کنه اگه نکرد حتما به مادرش زنگ بزن یه راه حلی بگیر 

خدایی نکرده فشار کاریش حالش بدتر نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بنظرم رواین موضوع تاکیدی نداشته باش دیگه(اینکه سریع مثل قبل بشه)

همینکه شما خوب باشی ‌و به زندگی عادیت باانگیزه و باانرژی ادامه بدی به ناخوداگاه همسرت این پیام منتقل میشه که خونه همه چی مرتبه ٬ همین به مرور حالشو بهترمیکنه

اگه واقعا ازمحل کارش تحت فشاره شما هیچ کمکی نمیتونی کنی

فقط باید صبرکنی تا خودش بهتربشه

کاری که ازدست شما برمیاد شاد حفظ کردن خودتو میزون نگهداشتن زندگیه 

اگه مدام بیای به حالِ بدش گیربدی کلافه تر میشه بنظرم

بنظرت همسرت خستگی جسمی نداره؟ مردا اگه خواب واستراحتشون کم باشه هم بی حوصله ان و علایم افسردگی دارنا

شاید کم خوابه اینروزا

اصلا درطول روز وقتی برای استراحت داره؟ صبحاکه زود بیدارمیشه اکثر شباهم که کشیکه

فکرنمیکنی این حالش بخاطر خستگی جسمیه؟

بدن‌کم میاره خب

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
عزیزم بنظرم رواین موضوع تاکیدی نداشته باش دیگه(اینکه سریع مثل قبل بشه)همینکه شما خوب باشی ‌و به زندگ ...

اره خستگی جسمیوهم زیاد داره میاد خونه به خاطر من تا یازده دوازده شب بیدار میموننه بعل میخوابه تا ۴ و ۵ خوابش خیلی کمه

اره خستگی جسمیوهم زیاد داره میاد خونه به خاطر من تا یازده دوازده شب بیدار میموننه بعل میخوابه تا ۴ و ...

میشه عکس بذاری دوباره🥺🥺؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

اسی الان بی ربطه به موضوع ولی دلم خواست بهت بگم 

اسی واقعا چهرت زیباست چرا خودت و باور نداری بعد من مطمئنم هیکلتم خوبه چون هم شوهرت خواهانته هم خودش گفته چرا بدنتو و دوست نداری     شما مامانت اعتماد به نفست و گرفته شما چیزی کم نداری از زیبایی ک بیشترم داری دلتم ک مهربونه خیلی ام صبوری   توروخدا خودت زندگی واسه خودت عذاب نکن ازش لذت ببر نزار بعدا حسرت روزای از دست رفته و بخوری

اسی الان بی ربطه به موضوع ولی دلم خواست بهت بگم اسی واقعا چهرت زیباست چرا خودت و باور نداری بعد من م ...

بعدم شما همجوره مورد پسند شوهرت بودی و هستی اون چیزایی ک واسش خودتو ازار میدی شوهرت دیده و پسندیده 

فک کردی یه پسر تو دوران دوستی به همون پاهات یا خصوصیات دیگ اندامت توجه نکرده و نمیدونسته چطورین همچی با همون لباس بیرون کاملا واسشون مشخصه

بعد ازدواجم ک به دلش بودی   دیگ چرا الکی خودتو عذاب میدی

سلام عزیزم من از کاربری قبلی تون دنبالتون میکنم ولی تا الان در این باره چیزی نگفته بودم دیشب خواب شما و همسرتون رو دیدم که رابطه خیلی خوب و گرمی با هم داشتین همسرتون محکم بغلتون میکرد و قربون صدقه میرفت❤️🫂 امیدوارم به بهترین شکل پیش بره همه‌چیز ولی خواهش میکنم کمتر از جزئیات زندگی و خوشی هاتون اینجا بگید🙏🫂 کلا هرچی آدم پنهان کنه بهتره😘💗

اره خستگی جسمیوهم زیاد داره میاد خونه به خاطر من تا یازده دوازده شب بیدار میموننه بعل میخوابه تا ۴ و ...

ازاین به بعد کوچیکترین فرصتی که پیدامیکنین توخونه تشویقش کن بره بخوابه و استراحت کنه

من مطمئنم ۸۰درصد این حالش به خستگی برمیگرده

مدام بهش توصیه کن که حتی شده یه چرت نیم ساعته بزنه

بعد میبینی که چقد شارژ شده و حالش بهترشده بهت قول میدم بدنش کم آورده

بنظرمیاد این جملات کوتاه و سرتکون دادن و....همشون از سر کمبود انرژی باشه

همسرت به حداقل دوشبانه روز خوابِ بی وقفه احتیاج داره

ازطرفی هم اگه بره بخوابه میترسه که شما دلخور بشی 

دوست داره باشما وقت بگذرونه که حال شمارو خوب نگهداره تا ناراحت نشی

ازطرف دیگه انرژی  خودش داره تحلیل میره

حالا این وسط شما با نقش درست ظاهرشو بعنوان همسری که همه جوره داره درکش میکنه ازاین به بعد مدام به استراحت حتی اگه شده کوتاه تشویقش کن 

اینم بگما( این خستگیا حتیِ حال رابطه هم نمیذاره براشون)

رفتارای همسرت رو که جمع بندی کنیم متوجه میشیم شدیدا خسته س اینروزا 

اگه بهش کمک کنی بیشتر بتونه بخوابه(بدون عذاب وجدان)

یعنی خوابیدنش اینطورنباشه که فکرکنه شمارو تنهاگذاشته وبیشتر عذاب وجدان بگیره

مستقیما بهش بگو

بگو توروخدا استراحت کن دلتو پیش من نذار میدونم اینروزا چقدسخته ای

من روزایی که شوهرم له وخسته میرسید خونه فقط ده دقیقه قربون صدقه ی خستگیاش میرفتم بعد اصرارمیکردم که بخوابه

اونم ازمن خیالش راحت میشد وسط خونه با لباس خوابش میبرد

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
2810