2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 9517 بازدید | 309 پست

یه چیزی بگم؟ 

شاید ناراحت بشی

ولی بشین با خودت فکر کن ببین خودت هم دوست داری مثل مادرت باشی؟؟؟؟ 

وقتی همسرت از ناله های مادرت ناراحت میشه مطمعنن دوست نداره شما هم مثل اوشون باشی

یک خانم شاد و سر حال دوست داره

بچه ها مرسی حرف میزنم باهاتون اروم میشم انگار دوستای خیلی خیلی صمیمین خیلی وقته همچین حسی نداشتم

از خوبی خودته

اگر من بودم نمیتونستم مسائلم رو بگم و جواب دوستان رو بدم 😁

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه مدت کارتو و کم کن فقط صبحا برو بعدظهرا و بزار برا خودت باشگاه برو لباسای جورواجور بخر  به خودت برس 

اصلا بشین موهات و یه روز فر کن ی روز بباف  میکاپ کن 

از خودت عکسای مختلف بگیر  رابطتون و ترمیم کن حال خودتو و خوب کن بعد شروع کن درست خوندن یا کار کردن بیشتر ولی حتما یه بازه یک ماهه این کارارو کن

بچه ها این عدم اعتماد به نفسم رو شوهرم بهم گفت. گفت چرا بدنتو دوست نداری

از این به بعد تو خونه همش تاپ و شلوارک کوتاه و دامن و لباس های رنگی بپوش 

خودت رو دوست داشته باش ،  برای  مردا  زنی که اعتماد به نفس نداره و خودش رو دوست نداره جذاب نیست اصلا 

خیلی دوست دارم کلاس رقص برماینم باز شوهرم همیهش خیلی اصرار داره برقصم ولی روم نمیشه

عزیزدلم تغییر رو شروع کن ببین خودت هم رقص دوست داری ولی بابتش  خجالت میکشیفمر کنم  این ها همش ریشه در رفتار 

مادرت داره 

اینرو هم بدون که همه آدم ها اختلاف نظر هایی با خانواده اشون دارن همه ماها بابت رفتارها و تربیت بد پدرو مادرامون تروماهای زیادی داریم ولی چه میشه کرد باید رفعش کنیم 

2810