2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14571 بازدید | 362 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کمال میل دوست عزیز من من عمومی ایران گرفتم ازدواجی اومدم آلمان اینجا ادامه تحصیل دادم و تخصص داخل ...

اهاا پس به واسطه همسر رفتید خیلیم عالی

برم واسه پلن b برنامه بریزم 🤣

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

ممنون دوست مهربون من جات خیلی خالی بود یه جمع ایرانی عالی 😘😘

😍😍 فدای محبتت بشم دوستان جای ما 🥰🥰

من یه دونات بردارم راضی ام 😋😋🤩

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به عشق وجود تو دوباره تاپیک زدم، ت. باعث شدی 😉😘

فدات بشم مهربون، حیف بود تو بری، تو یکی از بهترین و بی حاشیه ترین های این سایتی با تامیک های پر از حس زندگی😍😍

ممنونم که موندی خیلی خوشحالم 🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😍😍 فدای محبتت بشم دوستان جای ما 🥰🥰من یه دونات بردارم راضی ام 😋😋🤩

همش مال تو، دخترم امروز چشم منو دور دید تا میتونست دونات و... خورد، الان نشسته پیانو میزنه وحشتناک 😣😣

من اومدم 😁 چقدر عکس ها قشنگه تولدشون مبارک 😍🌼 میگم شما که اینقدر آشپزیت خوبه و قرار رستوران شب های تهران رو افتتاح کنی 🤩 البته به زودی 😁 کنارش هم یه کافه دنج و کوچک هم بزن عالی میشه 😁⁦👍🏻⁩

پ ن : دیدی چقدر زود مالک رستوران کردم شما رو 😁😂⁦❤️⁩

🌹

به به مبارک باشه 😍😍😊

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

اوف آره تا دلت بخواد

زرشک دلم میخادیجابگن بهم ک افغانی نباشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!