2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14542 بازدید | 362 پست

استارتر چهارمین عکس چیه؟ در ضمن کیک خیلی قشنگ شده

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

سلام استارتر عزیز

من به شخصه به کسی حسادت نمیکنم مخصوصا مجازی و کسی که نمیشناسم‌ش

مگر اینکه خودم تو موقعیت ناراحت کننده ای باشم و اون شخص هم بهم بدی و ظلم کرده باشه و الانم بخاد بهم فخرفروشی کنه چرا دروغ بگم تو چنین شرایطی حسادت میکنم و ناراحت میشم 

خاستم بگم در حالت عادی حسود نیستم که فکر نکنی صحبتام از سر حسادته

اون روز تو تاپیک تون یک نفر یه اشتباهی کرد گفت تاپیک تون فیکه

صد نفر ریختن سرش و همه چی بارش کردن 

اما شما هم این تاپیک هم تاپیک فردا صبحش بازم اینو عنوان کردید و توهین آمیز حرف زدید

چطور این همه آدمو که بهتون انرژی خوب میدن نادیده میگیرید چسبیدید به اون یک نفر؟ 

تاکید میکنید که یه عده نفهمن و چرت و پرت میگن و حسودن و فلانن

یه ذره هم به خودتون برگردید ببینید شاید خودتونم خوشتون میاد حسادت مردم رو تحریک کنید!

این سایت هر قشری توش هست

خانمی رو میشناسم همین جا با ختم برداشتن زندگی شو میگذرونه

یکی لیف می‌بافه میده باباش که دستفروشه ببره بفروشه

یکی کنکوریه پول کتاب نداره

و غیره و غیره و غیره 

شما که خارج نشین شدید و ترک وطن نمودید نوش جان

ولی دگ خواهشا نمک رو زخم هموطن نپاشید! 

شاید خود منم روزی مهاجرت کردم اما هیچوقت به اینکه هموطنامو تنها میذارم و خودخواهانه میذارم میرم افتخار نخواهم کرد هیچوقت!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استارتر عزیزمن به شخصه به کسی حسادت نمیکنم مخصوصا مجازی و کسی که نمیشناسم‌شمگر اینکه خودم تو مو ...

سلام دوست عزیز 

ممنونم از تذکرتون ، درست میفرمایبد 

تو این وضعیت معیشتی مردم کار خوبی نکردم 

معذرت میخوام ازتون 💕

سلام دوست عزیز ممنونم از تذکرتون ، درست میفرمایبد تو این وضعیت معیشتی مردم کار خوبی نکردم معذرت میخو ...

شرمنده شدم😔

شمام ببخشید که لحنم تند بود

مرسی از مناعت طبع تون و الهی هميشه همینطور شاد باشید❤️🌱

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
شرمنده شدم😔شمام ببخشید که لحنم تند بودمرسی از مناعت طبع تون و الهی هميشه همینطور شاد باشید❤️🌱

خواهش می‌کنم دوست عزیز

همیشه شاد ‌و سلامت باشید و بهترین ها سر راه زندگیتون قرار بگیره 🙏

وای دوست عزیز من چرا بخندیم به این خوشگلی، عالیه نوش جونتون کیک خونگی ارزش دیگه ای داره همیشه شاد و ...

مرسی نظر لطفته تاپیکتونو دیدم داغ دلم تازه شد ده سال پیش یه موقعیت پیدا شد که شوهرم بره آلمان یه شیش ماهی باشه بعد من برم بچه سال بودم جلوشو گرفتم گفتم نمیشه بدون من بری الان دیگه فکر کنم تا آخر عمرم هیچ وقت نشه مهاجرت کنیم