2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب در هفته چهارده بارداری توروخدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست
یعنی چیزی داخل واژن نمیفرستن ؟از همون ترشحی که ریخته برمیدارن؟چطوری بود نشتی کیسه اب شما میشه یکم تو ...

من نصف شب یهو دیدم شلوارم خیس شد اندازه کف دست شایدم بیشتر، تا رفتم بیمارستان فقط دستمالا خیس میشدن ولی چند ساعت بعدش که آماده شدم برا سزارین دیگه میریختن پایین،من ۳۶ هفته بودم،

برا شما چیزی نیست نگران نباش،

۵ سال پیش بود درست یادم نیست بنظرم همن کیت رو که خیلی نازک بود هل داد تو واژن که فقط خیس شه، اگه چیز بدی بود یادم‌میموند

من نصف شب یهو دیدم شلوارم خیس شد اندازه کف دست شایدم بیشتر، تا رفتم بیمارستان فقط دستمالا خیس میشدن ...

میترسم عزیزم برم بیمارستان هفته های من پایینه یهو به کیسه اب یا جنین آسیب بزنه 

میگم اگه یهو کاملا خیس شدم مثل شنا کامل اونموقع برم نظرت چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم عزیزم برم بیمارستان هفته های من پایینه یهو به کیسه اب یا جنین آسیب بزنه میگم اگه یهو کاملا خی ...

فکر نمیکنم برا شما کیسه آبت باشه اگه بود بیشتر میشد یا دردی انقباضی چیزی پیدا میکردی، یا برو از دکترت سوال کن یا اگه خواستی بیمارستان بری فقط بپرس ببین این وسیله رو دارن و چطوری استفاده میکنن اگه بخوان معاینه کنن اصلا انجام نده،

انشاالله چیزی نیست ترشحات بارداری اکثرا دارن

فکر نمیکنم برا شما کیسه آبت باشه اگه بود بیشتر میشد یا دردی انقباضی چیزی پیدا میکردی، یا برو از دکتر ...

ببخشید عزیزم هی سوال میکنم کیسه اب شما بودی وایتکس میداد میگن آخه اگه بوی وایتکس بده کیسه ابه؟

نه عزیزم حتی نوار گذاشتم سرفه کردم بعدش سرما خورده بودم هی سرفه و عطسه میکردم اصن خیس نمیشدش

خب پس عادیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
میترسم عزیزم برم بیمارستان هفته های من پایینه یهو به کیسه اب یا جنین آسیب بزنه میگم اگه یهو کاملا خی ...

اصلا بیمارستان نری ها 

برو سونو مشخص میشه 

نهایتا خودت از داروخونه کیت تشخیص کیسه اب بخر

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
اصلا بیمارستان نری ها برو سونو مشخص میشه نهایتا خودت از داروخونه کیت تشخیص کیسه اب بخر

رفتم سونو هفته پیش گفتش نه کیسه اب نرماله اندازش 

بعد میگم اگه کیسه اب من یه چند هفتس این ترشح دارم اونموقع اب کم میشد دیگه 

فقط بوی وایتکس میده میترسم میگن کیسه اب بوی وایتکس میده 

مگه داروخونه میفروشه تستش رو بدون نسخه منظورم اینکه خودم برم بگیریم 

بعد چطوری استفادش کنم میدونی عزیزم ؟

رفتم سونو هفته پیش گفتش نه کیسه اب نرماله اندازش بعد میگم اگه کیسه اب من یه چند هفتس این ترشح دارم ا ...

مثل بیبی چک استفادع میکنی یکم از اب ترشحاتت میریزی 

نشون میده روش استفادشو روش نوشته اره بدون نسخه هم میدن

ببخشید عزیزم هی سوال میکنم کیسه اب شما بودی وایتکس میداد میگن آخه اگه بوی وایتکس بده کیسه ابه؟

نه عزیزم بو دادن رو یادم نیست،

یکی از کامنت ها گفته از این کیت ها که میگم داروخانه داره پس برو بگیر  خودت استفاده کن

گفتی اسمش چیه عزیزم؟

کیت امینو شور