2777
2789

بچه ها اگه حالتون بد میشه نخونید من الان ۱۴ هفته و ۴ روز هستم بعد ترشح هام این هفته خیلی بیشتر شده خیلی و حالت کشدار داره بعد طوری که به لباس زیرم میخوره به حالت خیسی داره خیلی نگرانم میترسم کیسه آبم پاره شده باشه کسی تجربه داره کمکم کنه لطفا

فردا میخوام برم سونو به نظرتون سونو مشخص میکنه اگه نشتی داشته باشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا عزیزم ؟به نظرت فردا برم سونو؟دکتر خودم تا چهارشنبه نیس به نظرت سونو نشون میده

هرطور میلته!من ک بخاطر این موضوع نرفتم دکتر ...اصلا با دکترم مطرح نکردم چون دوس ندارم معاینه بشم !ولی علائمی ک داری منم دارم سر دوتا بچه اولیم هم داشتم

عزیزم ببخشید معذرت میخام عذاب وجدان گرفتم😞😔💘

سلام عزیزم خوبی 

عیبی نداره خودتو ناراحت نکن ولش کن عذاب وجدان نداشته باش منم از تو ناراحت نیستم 

فقط من این بچه رو خیلی سخت بدست آوردم با ذخیره تخمدان خیلی پایین خیلی میترسم از دستش بدم همه چی برام نگران کننده هستش

یه شور.  ت کاملا خشک بپوش و بعد چندتاسرفه کن اگه خیس شد اگه کیسه ابه اگه نه که هیچ

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
یه شور. ت کاملا خشک بپوش و بعد چندتاسرفه کن اگه خیس شد اگه کیسه ابه اگه نه که هیچ

نه عزیزم حتی نوار گذاشتم سرفه کردم بعدش سرما خورده بودم هی سرفه و عطسه میکردم اصن خیس نمیشدش

من ۳۶ هفته بودم کیسه آبم سوراخ شد معلوم نمیشد ترشحن یا کیسه آبه ولی خودم متوجه بودم کیسه آبه، رفتم بیمارستان یه کیت شبیه بی بی چک نواریا گذاشتن اونجا جوابشو دید گفت آره کیسه آبته،

هر چند تو این سن بارداری من‌ تا حالا نشنیدم کیسه آب و پاره شدن  ، ولی میخوای خیالت راحت شه برو بیمارستان ببین از این کیت ها دارن، نذاری معاینه کنن همون رو ترشحاتی که بیرون اومده میذارن

من ۳۶ هفته بودم کیسه آبم سوراخ شد معلوم نمیشد ترشحن یا کیسه آبه ولی خودم متوجه بودم کیسه آبه، رفتم ب ...

یعنی چیزی داخل واژن نمیفرستن ؟

از همون ترشحی که ریخته برمیدارن؟

چطوری بود نشتی کیسه اب شما میشه یکم توضیح بدی عزیزم بخدا خیلی نگرانم