2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
وایی🥺

تجربه من این جوری بود. بعضیا هم بدنشون واسه طبیعی ساخته شده. تهش دو ساعت درد شدید دارن و راحت زایمان میکنن. من که ۳ ساعت درد قابل تحمل داشتم. ۵ ساعت درد شدید. اگه انتخابت طبیعی بود امیدوارم بدنت با این نوع زایمان سازگار باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میخوای طبیعی بیاری؟ این بی حسی هایی که میگن میزنن فقط واسه بیمارستان خصوصیه یا تامین اجتماعی هم ...

بله طبیعیه زایمانم بچه دومم هست 

اولم طبیعی بود

من بیمارستان دولتی بودم بی حسی زدم

زایمانم خیلی خوب بود اما بعدش خیلی اذیت شدم اخه سر ۵ روز بلند شدم کسی نبود کمکم کنه خودم بودم و خودم برای همین خونریزیم خیلی طولانی شد

ولی دیروز کلاس بهداشت بودم ماما گفت بی حسی کلا حذف شده چون روند زایمان خیلی طولانی میکنه، حالا صحتشو اطلاع ندارم

راست میگه من ۹ صب تا ۱۲ شب طول کشید دهانه رحمم باز بشه ولی خب درد خیلی کم حس کردم

الان دیگه روشای جدید اومده ریلکسیشن و ماساژ و ورزش و...

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2805
بله طبیعیه زایمانم بچه دومم هست اولم طبیعی بودمن بیمارستان دولتی بودم بی حسی زدمزایمانم خیلی خوب بود ...

خب امیدوارم با این چیزای جدید که اومده بتونم، اما بی حسی هستش هنوز فقط نمیدونستم دولتی ها انجام میدن یا نه، اما خوبه که انجام میدن

من میگم طبیعیدردش یبارهبچه تا آخرین لحظه تو شکم‌مادره و هرلحظه براش سودمندهبعد زایمان درد خیلی کمتری ...

پس بدن زن چی؟اون همه سانت باز میشه

خوبه خانوما یکم برا خودشون ارزش قائل بشن

اگه لگنت پهنه طبیعی واست راحته. ولی اگه لگن معمولی یا کوچیک داری سزارین شو. لگن با با‌سن فرق داره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

برگردم عقب بازم طبیعی..درسته ادم یکم درد میکشه ولی وقتی بچه بدنیا میاد میبینیش همه چی یادت میره..بدنت هم زود به حالت اول برمیگرده..

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

منم دکترم پنج‌تا سکه ی گرمی میگیره واسه سز اختیاری حتی اگ بچه بریچ بشه یا مشکلی هم پبش بیاد سه تاسکه میگیره واسه سززایمان اول ...من فعلا سپردم به خدا گفتم هرچی صلاحه و خوبه برام پیش بیاد دکترم خیلی صحبت کرد باهام که همه جای دنیا طبیعی زایمان میکنن تو ایران ک انقدر سزارین زیادشده وزایمان طبیعی چیزیه ک خدا قرار داده واگه بتونی قطعا بدنیست من دکترم خیلی آرامش داره تو کارش کسایی ام ک پیشش زایمان طبیعی انجام دادن راضی بودن دیکه نمیدونم توکل به خدا

منم هفته های آخر بارداری هستم دکترم گفته طبیعی هستی اما خیلی میترسم ولی خب خودمم بیشتر طبیعی دارم درسته طبیعی چند ساعت بد ترین درد رو داره ولی ی عمر سالمی ولی سزارین خیلی بده

2810