2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

234 بازدید | 31 پست

سلام خانوما، من هفته۳۸، به شدت دو دلم بین این دو زایمان 

سزارین اختیاری اگر بخوام هزینش۳۵ و خییییلی زیاده😭

طبیعی هم هیییچ اطلاعاتی ندارم

اصلا نمیدونم کدوم بهتره، تورخدا تجربه ای دارید بیاید بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم طبیعی

دردش یباره

بچه تا آخرین لحظه تو شکم‌مادره و هرلحظه براش سودمنده

بعد زایمان درد خیلی کمتری نسبت به سزارین داری.

نمیگم راحته نه سخته اما خیلیا زاییدن پس تو هم‌میتونی عوضش احتمال خطر کمتری نسبت به سزارین هست برای نوزاد

من ۳۷ هفتم کنار نافم میسوزه از درد حس میکنم داره پاره میشه

شما این حالتو نداری

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2805

سزارین بهترین انتخابم بود 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اگه برگردم هزار بار عقب با کمال میل صدرصد سرزازین چندساعت درد طبیعی کشیدم ،،،،،بدترین دردی بود که فک ...

چه سالی عزیزم؟ این بی حسی اسپاینال یا اپیدورال چیه شما میدونی؟

اگه برگردم هزار بار عقب با کمال میل صدرصد سرزازین چندساعت درد طبیعی کشیدم ،،،،،بدترین دردی بود که فک ...

منم مثل شما چند ساعت درد طبیعی کشیرم بعد سز شدم. واقعا سزارین عالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم. به خاطر همون چند ساعت دردی که به خودم دادم خودمو نمیبخشم. میتونست زایمانم خیلی راحت و شیرین باشه. به خاطر اون همه دردی که کشیدم اولش هیچ حسی به بچه نداشتم.

من میگم طبیعیدردش یبارهبچه تا آخرین لحظه تو شکم‌مادره و هرلحظه براش سودمندهبعد زایمان درد خیلی کمتری ...

شما میخوای طبیعی بیاری؟ این بی حسی هایی که میگن میزنن فقط واسه بیمارستان خصوصیه یا تامین اجتماعی هم انجام میده؟ نه والا این حسو ندارم اما طبیعیه فکر کنم

طبیعیمن بدون اپیدورال زایمان کردم ولی خب بعد زایمان هیچ دردی نداشتماگه لرگردم به عقب باز طبیعی رو ان ...

فقط بیمارستان های خصوصی اپیدورال انجام میدن یا دولتی هم انجام میده؟ ماما خصوصی بگیرم به نظرت؟

منم مثل شما چند ساعت درد طبیعی کشیرم بعد سز شدم. واقعا سزارین عالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم. به خاطر ...

به نظرتون ارزش داره هزینه کنم برای سزارین؟ اطرافیان میگن خیلی زیاده و حیفه

به نظرتون ارزش داره هزینه کنم برای سزارین؟ اطرافیان میگن خیلی زیاده و حیفه

عزیزم حیف خودت و بدنته. ببین نمیدونم چجوری برات درد طبیعی رو توصیف کنم که متوجه بشی ولی واقعا وحشتناکه. من خودم طرفدار طبیعی بودم. میگفتم خیلیا تونستن پس منم میتونم. تازه استانه تحمل دردم هم بالا بود. ولی موقع زایمان فهمیدم اشتباه کردم. شکر خدا آخرش سز شدم. به نظرم طلایی چیزی داری بفروش سز شو واقعا می ارزه.

فقط بیمارستان های خصوصی اپیدورال انجام میدن یا دولتی هم انجام میده؟ ماما خصوصی بگیرم به نظرت؟

منن نداشتم مامای خصوصی بنظرم بگیر بهتره

دولتی یا خصوصیشو نمیدونم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2810