2777
2789
عنوان

چقدر ازدواج کردن سخته😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 267 پست
اره واقعا میبینم وقتی با دوستاشم هستش زیاد بگو بخند نمیکنه حقیقتش استرس دارم هنوزم سنم گمه

چن سالته؟

ببین ریاد با رفقاش رفت امد نداشته باشه که هر روز ببینتشون پای دوستاتم هیچوقت ب خونت باز نکن و با عشقت اشناشون نکن

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی سخت ترینش کجاست؟باهاش قهری و مهمونم میاد و بخاطر حفظ آبرو مجبوری نقش بازی کنی و باهاش حرف بزن ...

اخ اخ جات نیست هیچ حرکتی بزنی😂🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
اخ اخ جات نیست هیچ حرکتی بزنی😂🤦🏻‍♀️

تو موقعیتش بودم خیلی سخته😭😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مدیریت بازرگانی ولی خودمم مطمعن نیستم انقد باشه 🙄😂

😂 خیلی زیاده والا منم مدیریت مالی ولی با واحدای اختیاری ۱۴۵  واحد میشه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰