2777
2789
عنوان

چقدر ازدواج کردن سخته😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 267 پست
خداییش خیلی دلم میخواد یه بار بیام پسرم یه زره بزرگتر بشه حتما میام

ای جانممم، حتما بیاین😍

اومدین پاییز و زمستون بیاین ک گرما اذییتون نکنهه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
خداییش خیلی دلم میخواد یه بار بیام پسرم یه زره بزرگتر بشه حتما میام

خوزستان خیلی جای خوبیه مردمش خیلی مهربون و سربه زیرن 

برعکس شمال (خودمم اهل شمالم ) که مردمش دنبال کلاهبرداریو... باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاااامن جدای از مفید بودن واقعا عاشق درسممماونقدر ک درس خوندن بهم لذت میده هیچ کاری برام لذت بخش ...

اره کنکور بد چیزیه سال دوازدهم استرساش فشارایی که رومونه واقعا طاقت فرساست..الانم که مدرسه کنکور نهایی همه چی قاطی شده دیگه بدتر..ولی وقتی به روزایی که گذروندم نگاه میکنم میبینم اگه به چیزی که میخوام نرسم واقعا در حق خودم ظلم کردم..باید صبر کنیم...بنظرم کسی باید شوهر کنه الان که نخواد درسو ادامه بده چون اینجا که ماهستیم که خیلی کم هستن بعد شوهر کردن شوهرشون بزاره برن دانشگاه.از نظرم کسی که درس میخونه باید با یکی که تو همون زمینه باشه ازدواج کنه که طرف درکش کنه البته نمیدونم چقدر درسته یا شایدم غلطه.من یه همکلاسی داشتم رتبه اول کلاس پارسال نامزد کرد عقدم نه..الان همه نمره هاش تک اصلا اون ادم شاد 180 درجه عوض شده

مادرشون رو از بچگی می‌شناختم خیلی رو پسرش حساسه پروفایل اینستاشم پسرشه😐😂ما رسم نداریم عقد بریم خون ...

پسرش هم همینطوره ؟ 

مامانش الان باید دست بکشه از پسرش چون اگه اینکارو نگنه بشدت ب زندگی پسرش اسیب میرسونه 

خیلی خوبه اینطوری 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
خوزستان خیلی جای خوبیه مردمش خیلی مهربون و سربه زیرن برعکس شمال (خودمم اهل شمالم ) که مردمش دنبال کل ...

بچمم🥺😂 ولی نه شمالی ها هم خیلی گلن

پسرش هم همینطوره ؟ مامانش الان باید دست بکشه از پسرش چون اگه اینکارو نگنه بشدت ب زندگی پسرش اسیب میر ...

نه پسرش اصلا اینطور نیست خیلی سر سنگین 

البته اینم خوب نیست چون رگ زیادی از غرور داره

بله قطعا شما خیلی فهیم هستین و حرف شما هم متینولی هنوز هم پسرای و دخترای با اصالت و نجیب کم نیستن

من همیشه ترسم اینه که نکنه منی که تا الان خداروشکر با هیچ پسری نبودم کسی بیاد تو زندگیم که اون اینارو رعایت نکرده و براش مهم نبوده و در حق من بی عدالتی بشه..واقعا ادم باید با چشم و گوش باز انتخاب کنه..خدا عاقبتمونو بخیر کنه.

اره کنکور بد چیزیه سال دوازدهم استرساش فشارایی که رومونه واقعا طاقت فرساست..الانم که مدرسه کنکور نها ...

دقیقااا، 11 سال درس خوندیم 

ی سال دیگه هم روش

واقعا حیفه سال آخر بخوای ادامه ندی

دوستت هم ای کاش میذاشت بعد از کنکور واقعا:)))

هر نوع رابطه ای سال کنکور آسیب زاعه..

شما رشتت چیه؟