2777
2789
عنوان

چقدر ازدواج کردن سخته😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 267 پست
انشالله من دوستای اهوازی دارم خیلی باهاشون خوبم و لهجه اشو رو دوست دارم

چقدر خووب

ای جااانم🥺😅 شما لطف داری

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مورد هایی میبینی مخت سوت میکشه ها بیا فردیس کرج گوهر دشت قشنگ آبادش کردنا

عمم مدیره 

همین امسال یه دختر کلاس ۸ جنین سقط میکنه و با این حال میاد مدرسه و از حال میره 

فکرشو کن وضعیت وخیمه

من همیشه ترسم اینه که نکنه منی که تا الان خداروشکر با هیچ پسری نبودم کسی بیاد تو زندگیم که اون اینار ...

نه ببین

من اینو ب چشم دیدم

هر شخصی یکی مثل خودشو جذب می‌کنه

قطعا تو هم یکی مثل خودت جدیت میشههه

اصلا نگران نباش

نه پسرش اصلا اینطور نیست خیلی سر سنگین البته اینم خوب نیست چون رگ زیادی از غرور داره

خوبه که . 

همین الان که نامزدی تموم رفتاراشو از بر بگیر ببین چطوره بعد ازدواج هیچی درست شدنی نیست

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عمم مدیره همین امسال یه دختر کلاس ۸ جنین سقط میکنه و با این حال میاد مدرسه و از حال میره فکرشو کن وض ...

اوففف 

از ساختمون پرت میکنن جدیدا پایین میگن بخاطر گیر مدرسه اس 

نمیگن  گل کشیدن رواج پیدا کرده 

شده مواد مخدر بچه بازی 

نه ببینمن اینو ب چشم دیدمهر شخصی یکی مثل خودشو جذب می‌کنهقطعا تو هم یکی مثل خودت جدیت میشهههاصلا نگر ...

ان شاالله..فک کنم تو قرانم یه چیز اینجوری گفته..دقیق نمیدونم.انشالا هممون عاقبت به خیر بشیم  

ان شاالله..فک کنم تو قرانم یه چیز اینجوری گفته..دقیق نمیدونم.انشالا هممون عاقبت به خیر بشیم

آره عزیزوم

الطیبون للطیبات

و الخبیثون للخبیثات