2777
2789
عنوان

ابراز احساسات نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 39 پست
دقیقااااا لااایک 🤣😂😂 تلفنی باهم حرف میزنم همش میخنده. خنده های یه جوری که اصن نمیفهمه چرا داره می ...

طرفت آلفا نیس

شاید برا همین خوشت نمیاد

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
لابد بلد نیس چجوری ابراز علاقه کنه🤦🏼‍♀️اگه ازیناس که برا خودش شعر عاشقانه عارفانه میبافهمیگه جیگرت ...

ایییو

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاااید. 🥲🥲

دیگه حالا حداقل گردن بگیره و قصدشم جدیه

وگرنه پسرای جذاب و بلد زیادن منتها ازدواجی نیستن

شما اگه قصدت جدیه دیگه باید خیلی به این جزئیات توجه نکنی

چون من توی اطرافم شوهر دوستام هیچکدوم اونقد جذاب نیستن

شوهرا همینجورین

دیگه حالا حداقل گردن بگیره و قصدشم جدیهوگرنه پسرای جذاب و بلد زیادن منتها ازدواجی نیستنشما اگه قصدت ...

اره دیگه باید یه چیزایی رو بپذیرم. آخه گاها یه حرفایی هم میزنه من یه جوری میشم. میگه تو دل منو بردی بهت تبریک میگم . یه جوری میخواد بگه تو باید ذوق کنی من رو به دست اوردی. اصلا نمیدونم چی بگم 

دلم خواس شات ببینم اگر خواستی بزاری لایک کن

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
اره دیگه باید یه چیزایی رو بپذیرم. آخه گاها یه حرفایی هم میزنه من یه جوری میشم. میگه تو دل منو بردی ...

اینا سیاسته

حالا به خیال خودش داره آلفا بازی درمیاره😂

آخی ساده هستن اینجور مردا

عیبی نداره تو هم بخند با ناز و عشوه بگو اره من اینم دیگه